Sport

Patronul de la FC Vaslui a trimis ajutoare pentru sinistraţi

Dan Chiriac
14 feb 2012 806 vizualizări
Adrian Porumboiu, patronul echipei de fotbal FC Vaslui, a trimis ieri mai multe tiruri pline cu ajutoare pentru sinistraţii din judeţul Vrancea.

Convoiul umanitar a avut însă probleme pînă la destinaţie. Maşinile în care se aflau pîine, ulei sau alte produse alimentare au rămas blocate în zăpadă între comunele Bordeşti şi Dumitreşti. Pînă la urmă, ajutoarele trimise de Adrian Porumboiu au ajuns la Dumitreşti după mai multe ore. Un utilaj de deszăpezit a intervenit şi a reuşit să facă drum pentru cele două camioane pline cu alimente. Adrian Porumboiu s-a alăturat altor oameni de sport care au sărit în ajutorul oamenilor din judeţul Vrancea care au rămas zile întregi blocaţi în zăpadă. După ce Gigi Becali a venit duminică cu mai multe utilaje să „deszăpezească” Vrancea, acum, patronul celor de la FC Vaslui a trimis ajutoare în Vrancea. Gigi Becali şi-a încheiat ieri acţiunea în Vrancea şi a plecat în judeţul Buzău. Patronul Stelei a recunoscut că imaginea sa a crescut în urma acestei mobilizări.  (Dan CHIRIAC)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.