Sport

Mîine se decide dacă se amînă liga întîi de futsal

Dan Chiriac
14 feb 2012 547 vizualizări
întîlnirea echipelor din Liga a treia şi a preşedinţilor de AJF-uri cu şefii Federaţiei Romane de Fotbal a fost amînată pentru o dată ulterioară

Iarna continuă să dea mari bătăi de cap sportivilor vrînceni, chiar dacă ninsoarea s-a oprit ieri. Echipa de futsal are programat la finalul acestei săptămîni primul meci oficial, la Tg. Secuiesc. Oficialii Federaţiei Romane de Fotbal (FRF)  vor decide joi dacă meciul va avea loc sau startul returului va fi amînat. „Deocamdată nu s-a luat nicio decizie. Marţi trebuia să se joace meciul dintre Deva şi Braşov, dar a fost amînat. Dar pînă sîmbătă e posibil ca vremea să se îndrepte. Vom afla joi dacă vom juca la finalul săptămînii la Tg. Secuiesc”, ne-a spus Petrache Gurguiatu, antrenorul echipei de futsal. Jucătorii de la sală au continuat în această săptămînă antrenamentele. Din păcate, aceştia nu au reuşit să joace nici un meci de pregătire din această iarnă, din cauza condiţiilor meteo, deşi au avut programate patru amicale. Returul Ligii întîi ar trebui să înceapă pe 20 februarie, cînd focşănenii vor juca în deplasare cu KTE Tg. Secuiesc. Apoi, pe 28 februarie sau 1 martie, focşănenii vor întîlni pe teren propriu pe Spicom Sfîntu Gheorghe. Meciul va fi televizat în direct de postul Digi sport. Echipa de futsal CSM Focşani are ca obiectiv în acest campionat calificarea în play-off-ul Ligii întîi de pe o poziţie cît mai bună, care să-i asigure disputarea pe teren propriu a doua din cele trei partide programate în faza următoare. Aflată în acest moment pe poziţia a şasea, echipa din Focşani nu poate rata prezenţa în play-off, dar va încerca să urce două poziţii în clasament pentru a beneficia de acest avantaj.  După două sezoane în care a făcut performanţă în Cupa Romaniei, cu o finală şi o semifinală, CSM Focşani va încerca acum să intre în careul de aşi şi în Liga întîi.
Reprezentanţii echipelor şi şefii de AJF stau acasă
Din cauza condiţiilor climaterice din ţară, a stării drumurilor şi a previziunilor meteorologice, întrunirile cu membrii afiliaţi ai FRF, programate în zilele de 14 februarie a.c. (la Casa Fotbalului, cu reprezentanţii cluburilor din Liga a 3-a şi de Futsal) şi 15 februarie a.c. (la Braşov, cu preşedinţii Asociaţiilor Judeţene de Fotbal), s-au amînat pînă la noi date, care vor fi stabilite ulterior. Astfel, reprezentanţii echipelor CSM Focşani şi FC Panciu, dar şi de la echipa de futsal, vor participa abia în săptămînile următoare la întrunirea anuală de la FRF. La fel se va întîmpla şi cu preşedintele AJF Vrancea, Dan Dumitru, care nu va mai merge azi la Braşov, unde trebuia să se întîlnească cu colegii din ţară. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.