Sport

FC Panciu la al treilea succes în meciurile amicale

Dan Chiriac
12 feb 2012 641 vizualizări
Politehnica Galaţi - FC Panciu 0 - 1 (0-1), într-o partidă de pregătire desfăşurată sîmbătă pe stadionul sintetic “Siderurgistul”

Formaţia FC Panciu a cîştigat cu scorul de 1-0 meciul jucat sîmbătă  la Galaţi, în compania echipei Politehnica. Unicul gol al meciului a fost marcat de Bîra, în minutul 22. Meciul a fost la discreţia elevilor lui Ionică Serea şi Dănuţ Bolocan, care, pe lîngă golul marcat, au ratat multe ocazii de poartă. Duţu, Radu sau Sorin Popa au avut ocazia să mărească diferenţa pe tabela de marcaj, dar pînă la final scorul a rămas cel stabilit în minutul 22. FC Panciu a jucat cu : G. Lazăr – Tudor, Stan, Gurguiatu, Beşa – Gălăţeanu, Bîra, Cioran, Stoian – Radu, Duţu. Au mai intrat: George Lazăr, Sorin Popa, Panaite, Corbea. Au lipsit Predoiu şi Voinea care au susţinut examene la facultate. În acest joc, păncenii l-au folosit şi pe Sorin Popa, jucătorul celor de la Şomii Internaţional Mirceşti. Cel mai probabil, jucătorul se va întoarce în fotbalul divizionar, urmînd a se întegra lotului celor de la FC Panciu. Sorin Popa a jucat în Liga a doua la Petrolul Moineşti şi Unirea Focşani, dar şi în liga a treia la CSM Focşani. Marele său ghinion a venit într-un meci amical, disputat pe terenul din Vulturu. Atunci, Popa s-a accidentat foarte grav, suferind o dublă fractură de tibie şi peroneu. Jucătorul şi-a revenit foarte greu după teribila accidentare şi a ajuns să joace în Liga a patra. Acum, păncenii au decis să-l coopteze în lot, fiind hotărîţi să-l aducă pe Sorin Popa la forma care l-a consacrat. Jucătorul evoluează şi la echipa de futsal, CSM Focşani 2007. Păncenii l-au testat încă odată pe Alexandru Panaite, dar oficialii nu s-au hotărît dacă acesta va rămîne în lotul pentru retur. Delegaţia vrînceană a ajuns cu bine pe maulul Dunării.
Drumul pînă la Galaţi a fost bun, autocarul vrîncenilor ajungînd la timp la meci. «Mai greu a fost de la Tişiţa la Tecuci. În rest s-a circulat bine şi chiar nu au existat probleme. Meciul a fost unul util, pe care l-am dominat în mare parte. Terenul de joc a fost bun, în condiţiile atmosferice de afară», ne-a spus Raul Cioran, directorul sportiv al celor de la FC Panciu. Sîmbăta viitoare, cele două echipe se vor întîlni din nou, la Panciu. Clubul vrîncean a reuşit la finalul săptămînii trecute să deszăpezească în totalitate terenul propriu, care poate găzdui în acest moment antrenamente, dar şi meciuri de pregătire. Jocul de sîmbătă a fost stabilit de cele două formaţii şi nu poate fi pus în pericol decît de vremea rea, care pare să se întoarcă în sudul Romaniei. Pînă acum, FC Panciu a cîştigat trei partide amicale, 3-0 cu Sporting Tecuci, 2-0 cu Şoimii Mirceşti şi 1-0 cu Politehnica Galaţi şi a pierdut 0 – 2 jocul cu Rapid Suceava. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
anonim, acum 4427 zile, 17 ore, 30 minute, 56 secunde
felicitari echipei condusa de Ionica Serea si Danut Bolocan. Bafta in continuarie....va tinem pumnii si ne bucuram pentru voi.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.