Sport

Nadal a fost testat inopinat

Ziarul de Vrancea
12 feb 2012 597 vizualizări
în urma insinuărilor de la un post de televiziune francez, tenismanul spanil a fost controlat antidoping la un antrenament

Tenismanul spaniol Rafael Nadal a anunţat, sîmbătă, pe Twitter, că a fost supus unui control antidoping inopinat, precizînd că acest lucru era de aşteptat după insinuările din emisiunea Les Guignols de l'Info" de la postul francez Canal Plus, informează cotidianul As. "8.30 dimineaţa. Tocmai am fost supus unui control antidoping inopinat... era de aşteptat după tot... dar mă bucur că a fost aşa!", a precizat Nadal. Rafael Nadal a fost supus controlului efectuat de medicii din partea Federaţiei Internaţionale de Tenis înainte de a începe antrenamentul. Tenismanul afirmase cu puţin timp înainte, la Cadena SER, că nu trebuie să i se mai acorde importanţă "campaniei din ţara vecină împotriva sportului spaniol". "Acum importantă este susţinerea maximă pe care o simţim. Evident, este o perioadă complicată, mai ales pentru că sportul spaniol a avut în ultimii ani succese greu de repetat. Noi sîntem liniştiţi şi cred că nu trebuie să mai acordăm importanţă, este o campanie dintr-o ţară vecină împotriva sportului spaniol. Încearcă să explice acest succes al Spaniei pe care, sincer, ei nu îl au. Noi trebuie să ne vedem de treabă", a declarat Nadal.
Federaţia Spaniolă de Tenis (RFET) a anunţat, miercuri, că va "depune plîngere" contra postului francez Canal Plus, pentru faptul că în emisiunea "Les Guignols de l'Info" jucătorul de tenis Rafael Nadal şi sportivii spanioli în general erau acuzaţi de dopaj. Acest sketch din "Les Guignols de l'Info", difuzat luni seară pe Canal Plus, insinua clar că Rafael Nadal se dopează. Sketchul se încheia cu afirmaţie: "Sportivii spanioli nu cîştigă din întîmplare", apărînd logo-urile fiecărei federaţii sportive.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.