Sport

SMS-Sportiv: Echipele de fotbal şi futsal au intrat în vacanţă neprogramată

Dan Chiriac
6 feb 2012 708 vizualizări
Doar patru jucători au participat ieri la antrenamentul echipei de futsal u echipa de fotbal CSM Focşani 2007 aşteaptă ajutor de la secţia de atletism sau de la organizatorii tîrgului de haine u copiii plecaţi la competiţii nu s-au mai putut întoarce acasă din cauza drumurilor blocate

Echipele de fotbal şi futsal de la CSM Focşani au intrat într-o vacanţă neprogramată din cauza condiţiilor meteo extreme din aceste zile. Ieri dimineaţă, antrenorii echipei de futsal au programat un antrenament la Sala Polivalentă. „Au fost prezenţi doar patru jucători. Restul au rămas blocaţi după ce au fost plecaţi la final de săptămînă. Vom vedea ce se va întîmpla în zilele următoare. Aşteptăm să vedem ce se va întîmpla şi cu tîrgul de haine programat la Sala Polivalentă. Este puţin probabil să se mai desfăşoare. Organizatorii ar dori să vină joi şi să ţină tîrgul pînă duminică. Vom vedea dacă vor reuşi să ajungă pînă aici. Pînă atunci vom vedea pe cine ne putem baza la antrenamente”, ne-a spus Petrache Gurguiatu, antrenorul echipei de futsal şi totodată administratorul Sălii Polivalente din Focşani. Echipa de fotbal de la CSM Focşani a avut probleme similare, ieri dimineaţă. „I-am sunat pe jucătorii din Focşani să nu vină la antrenament. Nu avem unde să facem pregătire. De altfel, avem mulţi jucători de la Ţifeşti, Dumbrăveni sau Urecheşti, care nu puteau ajunge la Focşani. Vom încerca să găsim soluţii pentru  a ne preăgăti în continuare. Dacă nu se va mai ţine tîrgul de haine poate vom muta antrenamentele la Sala Polivalentă. În caz contrar, poate vom primi ajutor de la cei de la CS Unirea Focşani şi ne vom pregăti în sala de atletism”, ne-a spus antrenorul focşănenilor Adrian Toma. Nici FC Panciu nu a fost scutită de probleme în ultimele zile. Duminică, păncenii s-au întors de la Frasin, din cantonament. Drumul spre casă a fost foarte greu, jucătorii şi antrenorii ajungînd cu greu la destinaţie. Rămîne de văzut ce soluţii vor găsi oficialii echipei vrîncene pentru a continua pregătirea. Probleme au apărut şi în rîndul delegaţiilor prezente la Braşov Indoor Cup, competiţie ce a avut loc sub Tîmpa la finalul săptămînii trecute. CSM Focşani, Prosport Focşani şi CFT Juventus Focşani şi-au prelungit sejurul la Braşov pentru încă cîteva zile pentru a nu rămîne în blocaţi pe drumurile înzăpezite. Cei care totuşi au plecat la drum au avut probleme. Duminică seara, jucătorii de la Junior Galaţi au rămas blocaţi în judeţul Vrancea. Copiii au fost preluaţi de autorităţi şi duşi să stea pentru cel puţin o noapte într-o locaţie încălzită. Aceştia au primit ceai cald şi mîncare şi au prelungit în acest fel vacanţa. În aceste condiţii, competiţiile sportive din Romania sînt anulate pe bandă rulantă. Este puţin probabil ca în această săptămînă să aibă loc întreceri sportive. (Dan CHIRIAC)


Voleibalistele nu au ajuns la Iaşi


Echipa de volei fete de la Liceul cu Program Sportiv Focşani nu a mai ajuns la partida din cadrul campionatului naţional al juniorilor. Elevele antrenorului Marian Rădulescu au anunţat Federaţia Romană de Volei că nu pot ajunge la Iaşi pentru meciul cu formaţia locală, LPS. Federaţia urmează să reporgrameze acest joc pentru o dată ulterioară. În ultimul meci din campionat, focşănencele au pierdut cu 3-0 în faţa celor de la CSS Botoşani. (D.C.)


Şi totuşi se mai şi joacă


Echipa de handbal juniori I de la CSS Adjud a jucat sîmbătă o partidă din cadrul campionatului naţional al juniorilor I. Elevii antrenorului Emil Dumitru au învins pe teren propriu cu 40-25 pe CSS Botoşani. Etapa următoare, adjudenii vor juca în deplasare cu CSS Oneşti. În schimb, LPS Focşani nu a disputat meciul cu LPS Buzău, programat sîmbătă. Federaţia Romană de Handbal a decis să anuleze jocul, după ce oaspeţii au anunţat că nu pot ajunge la Focşani. Focşănenii nu au jucat nici etapa trecută partida cu LPS Brăila, în condiţiile în care drumul Focşani – Brăila a fost închis. Cele două jocuri vor fi reprogramate. (D. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.