Sport

Roberbian a bătut Deep Serv şi este cu un pas în semifinale

Dan Chiriac
5 feb 2012 1029 vizualizări
Campioana ediţiei precedente nu trebuie să piardă meciul decisiv cu Trust LF pentru a ajunge în careul de aşi

 


Roberbian a cîştigat derby-ul etapei la Cupa Firmelor la minifotbal şi este cu un pas în semifinalele competiţiei. Echipa patronată de Cristi Cîrnu, formată de fapt din jucătorii de la Şoimii Internaţional Mirceşti, s-a impus cu 5-4, la capătul unui meci în care Sorin Popa a fost omul decisiv. Prin această victorie, cei de la Roberbian au acumulat 11 puncte şi vor juca în semifinale dacă vor învinge în ultimul meci pe Steaua Mărăşeşti. Acest meci pare la îndemîna celor de la Roberbian. În schimb, înfrîngerea suferită sîmbătă încurcă tare planurile celor de la Deep Serv. Aflaţi încă pe primul loc, campionii primei ediţii vor avea mari emoţii pentru a obţine calificarea. În ultima etapă, Deep Serv va întîlni pe Trust LF. Învingătioarea acestui meci va merge în semifinale, prima echipă avînd şi varianta meciului egal în condiţiile în care are un golaveraj mai bun. După ce a anunţat că vrea să se retragă de la echipă, Cristi Cîrnu, managerul de la Şoimii Mirceşti şi Roberbian a revenit la sentimente mai bune şi se gîndeşte la cîştigarea competiţiei, dar şi a Superligii Vrancei. “Mulţumesc băieţilor pentru dăruirea şi devotamentul de care au dat dovadă şi pentru că în sfîrşit au înţeles ce vreau de la ei. Fiii rătăcitori  s-au întors si au demonstrat că au valoare şi merită să fiu alături de ei şi să investesc în această formaţie.Sînt fericit că alături de ai am reuşit să batem două campioane din judeţ – Naţional Goleşti la fotbal şi Deep Serv la minifotbal. Nu ne vom opri aici, iar obiectivele sînt mari în continuare”, a spus Cristi Cîrnu. Alte două jocuri disputate în Grupa a au contat doar pentru palmares. Deşi are nouă puncte, Arsenal nu contează pentru calificare pentru că a pierdut meciurile directe cu Deep Serv şi Trust LF. La Cupa Fair-Play s-a jucat un singur meci. Poliţia şi Real Odobeşti au terminat la egalitate, 5-5. Eroul meciului a fost Marcel Păun, de la odobeşteni, autor a trei goluri. Partidele programate pentru duminică au fost amînate din cauz acondiţiilor meteo. (Dan CHIRIAC)
Rezultate:
Cupa Firmelor
Grupa A:
Sîmbătă:
Steaua Mărăşeşti – Finanţe 7-4
Deep Serv- Roberbian 4-5
Arsenal – Green Team 4-2
CLASAMENT
1 Deep Serv 12p 33-13
2. Trust LF 12p 28-18
3. Roberbian 11p 27-16
4. Arsenal 9p 19-34
5. Green Team 4p 13-16
6. Finanţe 1p 19-30
7. Mărăşeşti 3p 17-26
Cupa Fair-Play
Sîmbătă:
Poliţia – Real Odobeşti 5-5
Meciuri amînate
Amicii – Orient
Finanţe – Vinexport
Pinola- Centervet
Hunters – Soveja
CLASAMENT:
1.    Orient 18p    50-19
2.    Hunters    15p    59-16
3.    Poliţia    14p    25-23
4.    Soveja    12p    28-16
5.    Finanţe    7p    17-22
6.    Real Od    7p    15-28
7.    Amicii    6p    16-20
8.    Pinola     6p    22-42
9.    Vinexport SA    3p    20-25
10.    Centervet    0p    9-58
Notă: Primele patru se califică în semifinale
u trebuie s\ piard\ meciul decisiv cu Trust LF pentru a ajunge `n careul de a[i

Roberbian a c`[tigat derby-ul etapei la Cupa Firmelor la minifotbal [i este cu un pas `n semifinalele competi]iei. Echipa patronat\ de Cristi C`rnu, format\ de fapt din juc\torii de la {oimii Interna]ional Mirce[ti, s-a impus cu 5-4, la cap\tul unui meci `n care Sorin Popa a fost omul decisiv. Prin aceast\ victorie, cei de la Roberbian au acumulat 11 puncte [i vor juca `n semifinale dac\ vor `nvinge `n ultimul meci pe Steaua M\r\[e[ti. Acest meci pare la `ndem`na celor de la Roberbian. ~n schimb, `nfr`ngerea suferit\ s`mb\t\ `ncurc\ tare planurile celor de la Deep Serv. Afla]i `nc\ pe primul loc, campionii primei edi]ii vor avea mari emo]ii pentru a ob]ine calificarea. ~n ultima etap\, Deep Serv va `nt`lni pe Trust LF. ~nving\tioarea acestui meci va merge `n semifinale, prima echip\ av`nd [i varianta meciului egal `n condi]iile `n care are un golaveraj mai bun. Dup\ ce a anun]at c\ vrea s\ se retrag\ de la echip\, Cristi C`rnu, managerul de la {oimii Mirce[ti [i Roberbian a revenit la sentimente mai bune [i se g`nde[te la c`[tigarea competi]iei, dar [i a Superligii Vrancei. “Mul]umesc b\ie]ilor pentru d\ruirea [i devotamentul de care au dat dovad\ [i pentru c\ `n sf`r[it au `n]eles ce vreau de la ei. Fiii r\t\citori  s-au `ntors si au demonstrat c\ au valoare [i merit\ s\ fiu al\turi de ei [i s\ investesc `n aceast\ forma]ie.S`nt fericit c\ al\turi de ai am reu[it s\ batem dou\ campioane din jude] – Na]ional Gole[ti la fotbal [i Deep Serv la minifotbal. Nu ne vom opri aici, iar obiectivele s`nt mari `n continuare”, a spus Cristi C`rnu. Alte dou\ jocuri disputate `n Grupa a au contat doar pentru palmares. De[i are nou\ puncte, Arsenal nu conteaz\ pentru calificare pentru c\ a pierdut meciurile directe cu Deep Serv [i Trust LF. La Cupa Fair-Play s-a jucat un singur meci. Poli]ia [i Real Odobe[ti au terminat la egalitate, 5-5. Eroul meciului a fost Marcel P\un, de la odobe[teni, autor a trei goluri. Partidele programate pentru duminic\ au fost am`nate din cauz acondi]iilor meteo. (Dan CHIRIAC)

Rezultate:

Cupa Firmelor

Grupa A:

S`mb\t\:

Steaua M\r\[e[ti – Finan]e 7-4

Deep Serv- Roberbian 4-5

Arsenal – Green Team 4-2

CLASAMENT

1 Deep Serv 12p 33-13

2. Trust LF 12p 28-18

3. Roberbian 11p 27-16

4. Arsenal 9p 19-34

5. Green Team 4p 13-16

6. Finan]e 1p 19-30

7. M\r\[e[ti 3p 17-26

Cupa Fair-Play

S`mb\t\:

Poli]ia – Real Odobe[ti 5-5

Meciuri am`nate

Amicii – Orient

Finan]e – Vinexport

Pinola- Centervet

Hunters – Soveja

CLASAMENT:

1.    Orient 18p 50-19

2.    Hunters      15p   59-16

3.    Poli]ia         14p   25-23

4.    Soveja       12p   28-16

5.    Finan]e      7p     17-22

6.    Real Od     7p     15-28

7.    Amicii         6p     16-20

8.    Pinola        6p     22-42

9.    Vinexport SA      3p     20-25

10.     Centervet  0p     9-58

Not\: Primele patru se calific\ `n semifinale


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.