Sport

Şapte judoka de la LPS Focşani pleacă în Statele Unite ale Americii

Dan Chiriac
2 feb 2012 6402 vizualizări
Şapte judoka de la Liceul cu Program Sportiv Focşani, legitimaţi totodată şi la CSM Focşani 2007, vor pleca în Statele Unite, la o puternică întrecere ce va avea loc la Philadelphia

Sportivii, pregătiţi de Dumitru Zisu, se pregătesc intens în aceste zile pentru a face faţă cu brio competiţiei din SUA. Cei şapte au obţinut în ultimii ani rezultate notabile la diferite competiţii naţionale şi internaţionale şi vor încerca să obţină medalii şi la Philadelphia. Miercuri, Daniel Gongu, directorul DJST Vrancea, a premiat toţi cei şapte judoka cu echipament sportiv, respectiv kimonouri. Daniel Gongu a sponsorizat în trecut şi alţi sportivi vrînceni, cum ar fi Vlad Dulcescu şi Cătălin Voicu, campioni naţionali la atletism, care au concurat şi la alte întreceri naţionale şi internaţionale, dar şi echipa de futsal care activează în prima ligă. Plecarea delegaţiei are loc pe 29 martie. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.