Sport

Iarna mută sportul doar la televizor

Dan Chiriac
2 feb 2012 565 vizualizări
Amicalul cu Dinamo 2 a fost anulat, bucureştenii plecînd deja în Antalya u echipa de handbal juniori I şi-a amînat pentru a doua oară meciul de campionat de la Brăila u echipa de futsal nu are cu cine juca partide de pregătire

 Evenimentele sportive programate în această perioadă sînt anulate unul după altul. Iarna grea a mutat practic sportul doar la televizor. Condiţiile meteo impiedică desfăşurarea jocurilor de fotbal, futsal, handbal sau chiar volei. Ieri, oficialii echipei de fotbal CSM Focşani au anunţat că amicalul cu cei de la Dinamo 2, programat pentru astăzi, nu va mai avea loc. Terenurile din Complexul Sportiv „Milcovul” Focşani sînt acoperite cu un strat gros de zăpadă, iar îndepărtarea acestuia este imposibilă în condiţiile meteo actuale. Cu sprijin de la echipa mamă, bucureştenii au decis să părăsească ţara şi să plece în Turcia. Dinamo 2 a ajuns aseară în Antalya unde va juca mai multe partide de pregătire. În acest timp, fotbaliştii de la CSM Focşani nu pot spera decît ca vremea să se îmbunătăţească pentru a juca şi partidele de pregătire. Acesta este al doliea joc de pregătire anulat de focşăneni, după ce partida de verificare dintre CSM Focşani şi CSM Rîmnicu Sărat, programată pentru marţi a avut aceeaşi soartă. În acest moment zăpada pe terenul „Milcovul” are de 25-30 de centimetri şi face aproape imposibilă şi efectuarea antrenamentelor.

 

Drumurile blocate au anulat şi alte meciuri


Victime ale iernii au picat şi handbaliştii de la echipa de juniori I de la Liceul cu Program Sportiv Focşani. Condiţiile meteo au dus la finalul săptămînii trecute la anularea meciurilor de juniori din cadrul campionatelor naţionale. Astfel, echipa de juniori I de la LPS Focşani ar fi trebuit să dispute sîmbătă, la Brăila, meciul din cadrul primei etape a returului. Întîlnirea a fost reprogramată pentru joi, la orele 14.00. „Pentru a doua oară nu am putut merge la Brăila. Am anunţat Federaţia Romană de Handbal că drumul Focşani – Măicăneşti – Brăila nu este practicabil. Nu ştim cînd va fi reprogramat jocul, dar nu putem risca să plecăm să stăm în drum. Rămîne de văzut dacă vom juca meciul de sîmbătă, de acasă, cu LPS Buzău. Oaspeţii sînt cei care trebuie să anunţe federaţia dacă nu pot ajunge la joc. Pînă acum nu am primit nici o înştiinţare în acest sens”, ne-a precizat antrenorul Lucian Tucan. Şi echipa de futsal a picat pentru a doua oară în capcana iernii. După ce luni, CSM Focşani nu a jucat amicalul cu United Galaţi, pentru că echipa de pe malul Dunării a rămas înzăpezită la Răstoaca, ieri, un alt amical a fost anulat. Ieri, focşănenii trebuiau să joace la Brăila, un amical cu Fortino Ianca. Pentru a nu rămîne pe drum, jucătorii echipei de futsal şi cei doi antrenori, Petrache Gurguiatu şi Orlando Donciu au decis să anuleze acest amical. Şi meciul pe care echipa de baschet de la LPS Focşani ar fi trebuit să îl joace mîine, în prima etapă a returului Diviziei B, se amînă. Jucătorii pregătiţi de Mihai Petruţ ar fi trebuit să evolueze la Sala Polivalentă în faţa echipei Farul Constanţa. La acest final de săptămînă, la Galaţi este programat turneul de sală al junioarele II în campionatul naţional de handbal. Rămîne de văzut dacă echipa LPS Academica Focşani va avea pe unde merge la Galaţi, mai ales că drumul naţional 23 a provocat multe probleme în ultimele zile din cauza viscolului. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.