Sport

Mare bucurie pentru Ştefan Radu

Ziarul de Vrancea
3 feb 2012 694 vizualizări
Echipa sa, Lazio a învins pe AC Milan, internaţionalul roman făcînd o partidă remarcabilă .Spectacol "ca la teatru" în meciul Inter -Palermo, scor 4-4 * Barcelona a remizat în Cupa Spaniei la Valencia, dar Messi a ratat victoria, din penalty Italia – XXI: Cristi Chivu şi Adrian Mutu au lipsit din echipele lor, Inter, respectiv, Cesena, în etapa intermediară a Seriei A.

eÎn schimb, a evoluat, cu mare succes, Ştefan Radu, în meciul în care echipa sa, Lazio, a reuşit o prestigioasă victorie, pe “Olimpico” în faţa formaţiei AC Milan. Hernanes (’76) şi Tommaso Rocchi (’85) au marcat cele două goluri ale lazialilor. Astfel, AC Milan a ratat prilejul de a reveni pe primul loc al clasamentului, în condiţiile în care Juventus nu a jucat. Inter şi Palermo au făcut un meci istoric pe “Giuseppe Meazza”, încheiat cu scorul de 4-0. Sicilienii au condus cu 1-0 şi 2-1, lombarzii cu 3-2 şi 4-3, iar Diego Milito a fost eroul meciului înscriind toate golurile echipei din Milano, în minutele 22, 55 (penalty), 61 şi 69. Pentru Palermo au înscris Mantovani (’17) şi Miccoli (’52, ’66, ’85). Fără Mutu, Cesena s-a descurcat de minune, reuşind o remiză albă la Napoli, însă emoţiile retrogradării nu s-au încheiat încă. Cesena ocupă penultimul clasament (XIX), la egalitate de puncte cu echipa de deasupra ei, Lecce şi la trei puncte în urma Sienei. Alte rezultate: Cagliari – Roma 4-2; Udinese – Lecce 2-1. Partidele Parma – Juventus, Siena – Catania, Bologna – Fiorentina şi Atalanta – Genoa au fost amînate din cauza vremii. Clasament: 1. Juventus – 44 p; 2. Milan – 43 p; 3. Udinese – 41 p; 4. Lazio – 39 p; 5. Inter – 36 p.
Anglia – XXIII: Tamaş şi-a recucerit postul de titular în echipa West Bromwich Albion, jucînd toate minutele partidei din deplasare, cu Fulham, încheiată cu scorul de 0-0. În meciurile disputate miercuri s-au mai înregistrat rezultatele: Aston Villa – Queen’s Park 2-2; Blackburn – Newcastle 0-2; Bolton – Arsenal 0-0; Sunderland – Norwich 2-0. În clasament, Manchester City şi Manchester United conduc la egalitate, cu 54 de puncte, departajate de golaveraj, Tottenham urmînd cu 49 puncte.
Cupa Spaniei, semifinale, manşa tur: Ne-am obişnuit ca Barcelona să cîştige totul, dar iată că nu este aşa. Lipsită de Iniesta, Xavi şi Villa, echipa lui Pep Guardiola a reuşit o remiză pe “Mestalla”, 1-1 cu Valencia. Gazdele au deschis scorul prin Jonas, în minutul 27, oaspeţii reuşind egalarea prin Puyol, în minutul 35, cu o lovitură de cap. Chiar şi aşa, Barcelona a avut şansa victoriei, dar Messi a ratat un penalty, în min. 56!
Cupa Ligii Franţei, semifinale: Olympique Lyon va întîlni în finala din 14 aprilie pe Olympique Marseille, aceasta cîştigînd cu 2-1, în deplasare, cu 2-1 pe OGC Nice. Foceenii au deschis scorul prin Rémy (’16), iar cei de pe Coasta de Azur au egalat înainte de pauză prin Mounier. Brazilianul Brandão a fost cel care a adus victoria, în minutul 57.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.