Sport

Rapid Bucureşti vine gratis cu trenul la Focşani

Dan Chiriac
31 ian 2012 1036 vizualizări
CSM Focşani - Rapid Bucureşti, azi, orele 15.00, în sala LPS, în Divizia A2 de volei feminin

Echipa de volei fete CSM Focşani 2007 va juca azi un nou meci în cadrul Diviziei A 2. După ce săptămîna trecută a pierdut meciul jucat în capitală în compania formaţiei CSM 2 Bucureşti, elevele antrenorului Marian Rădulescu vor încerca acum să obţină primul succes din 2012. Adversara focşănencelor va fi echipa Rapid Bucureşti. Meciul a fost programat iniţial sîmbătă la sala LPS. Întîlnirea a fost amînată, după ce traficul între Bucureşti şi Urziceni a fost blocat mai multe zile. În cele din urmă, circulaţia s-a reluat, dar bucureştenecele au ales să vină la Focşani mult mai comod. Fiind legitimate la clubul Ministerul Transporturilor, rapidistele au gratuitate pe transportul feroviar, astfel încît au ales varianta cea mai ieftină şi cea mai sigură în acest moment. Focşănencele vor încerca să ofere o replică cît mai bună unei echipe care în anii trecuţi juca în Liga Campionilor. Pentru CSM Focşani va fi şi mai greu în condiţiile în care nu se va putea baza pe serviciile fostului căpitan al echipei, Adina Sava Samoilă, transferată la prima formaţie de la CSM Bucureşti, în prima ligă. Meciul de azi se va juca cu începere de la orele 15.00, la sala LPS. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 4465 zile, 15 ore, 16 minute, 17 secunde
bravo Adina!!!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.