Sport

Handbaliştii de la CSM Focşani reiau campionatul în faţa liderului

Dan Chiriac
31 ian 2012 952 vizualizări
Focşănenii vizează un loc între primele şase echipe în campionat

Echipa de handbal CSM Focşani va relua duminică campionatul Diviziei A. Misiunea elevilor antrenorului Lucian Tucan pare a fi una imposibilă în faţa liderului clasamentului, CSM 2010 Bacău. Echipa oaspete este finanţată de primăria oraşului Bacău şi are ca obiectiv promovarea imediată în prima ligă şi calificarea în anii următori în cupele europene. De altfel, se vorbeşte că, în timp, această echipă ar urma să-i ia locul pe prima scenă a handbalului romanesc formaţiei Ştiinţa Bacău. În aceste condiţii, CSM Focşani nu poate aştepta decît un joc foarte bun şi un rezultat cît mai strîns în faţa unei echipe care are valoare de prima ligă. De altfel, băcăuanii au cîştigat toate partidele jucate în tur. CSM Focşani a încheiat pe locurile 7-8 turul campionatului în cadrul Diviziei A masculin, la egalitate de puncte cu Interhandball Bucureşti, la doar trei puncte de podium. Focşănenii au avut o comportare bună ţinînd cont de faptul că în această ediţie au participat echipe care au bugete semnificative. De altfel, focşănenii nu au beneficiat la unele partide din deplasare de aportul unor jucători, care nu au fost învoiţi de la muncă. Cu toate că a terminat turul la mijlocul clasamentului, echipa din Focşani a avut cea mai bună apărare din campionat. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.