Sport

Se cunosc semifinalistele!

Dan Chiriac
30 ian 2012 799 vizualizări
Cupa Fair-Play şi-a stabilit în mare măsură careul de aşi u Orient, Hunters, Poliţia şi Soveja pot pierde doar printr-o minune accederea în semifinale

Cupa Fair-Play la minifotbal şi-a stabilit duminică semifinalistele. În proporţie de 99 la sută, Orient, Hunters, Poliţia şi Soveja vor merge în penultimul act al competiţiei. Acest lucru a fost posibil după ce două formaţii au reuşit performanţa să nu se prezinte la acelaşi meci. Întîlnirea dintre Real Odobeşti şi Amicii nu a mai avut loc, ambele echipe neprezentîndu-se la teren. Amicii, echipa din care fac parte printre alţii şi deputatul Alin Trăşculescu, dar şi directorul unei bănci din Focşani, ar intenţiona să nu se mai prezinte nici la meciurile următoare pe care le mai au de jucat. Rămîne de văzut dacă acest lucru se va întîmpla. În etapa de duminică Orient a confirmat că este în mare formă şi a cîştigat cu 13-2 partida disputată în compania celor de la Center Vet. Nu a fost însă scorul etapei, pentru că Hunters nu a avut milă de cei de la Pinola şi le-a administrat o căruţă de goluri, 17-0. Cel mai interesant joc al zilei a fost cel dintre Poliţie şi Finanţe. Privită ca favorită înaintea jocului, echipa poliţiei a dominat în mare parte a timpului, dar s-a lovit de o defensivă foarte bine organizată a celor de la Finanţe. Scorul final, 0 – 0, arată că apărarea a fost la bază în acest joc. Rezultatul avantajează Poliţia, care a rămas la şase puncte distanţă de adversarul său, diferenţă aproape imposibil de recuperat în doar trei etape. Soveja se poate considera a patra semifinalistă după ce a învins cu 3 – 0 pe Vinexport. Una dintre cele mai aplaudate echipe la ultimele ediţii ale competiţiei, Soveja a reuşit în acest an să facă şi rezultate. Întărită cu cîţiva jucători din Focşani, aceasta a obţinut o victorie meritată în faţa celor de la Vinexport. Următoarea etapă a turneului va avea loc peste două săptămîni, Sala Polivalentă fiind ocupată începînd de mîine cu un tîrg de confecţii. (Dan CHIRIAC)
Rezultatele meciurilor:
Cupa Fair-Play
Poliţia – Finanţe  0 - 0
Amicii – Real Odobeşti dublă neprezentare
Vinexport SA – Soveja 0-3
Orient – Center Vet 13-2
Hunters – Pinola 17-0
CLASAMENT:
1.    Orient 18p    50-19
2.    Hunters    15p    59-16
3.    Poliţia    13p    20-18
4.    Soveja    12p    28-16
5.    Finanţe    7p    17-22
6.    Amicii    6p    16-20
7.    Pinola     6p    22-42
8.    Real Od    6p    10-23
9.    Vinexport SA    3p    20-25
10.    Centervet    0p    9-58
Notă: Primele patru se califică în semifinale


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
fan hunters, acum 4441 zile, 6 ore, 53 minute, 30 secunde
Vinatorii mei, pregatiti pustile: urmeaza Soveja! 10 gloante sunt suficiente.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.