Sport

Meci ratat de baschetbaliştii de la LPS

Dan Chiriac
29 ian 2012 628 vizualizări
Echipa de baschet U 17 de la LPS Focşani a făcut cel mai slab meci din acest an, în derby-ul turneului de la Sala Polivalentă, şi a cedat cu 59-67 în faţa celor de la CSS Iaşi.

Ieşenii au profitat din plin de greşelile fără număr ale jucătorilor focşăneni, cotaţi mai bine, cel puţin pe hîrtie, decît adversarii lor. De altfel, după cum începuse meciul, totul părea să decurgă conform calculelor. Focşănenii au cîştigat primul sfert cu 26-19 şi s-au distanţat la zece puncte la începutul sfertului doi. A fost momentul în care elevii lui Mihai Petruţ s-au blocat şi au făcut greşeală după greşeală. Nici măcar intervenţiile tehnicianului nu au putut schimba nimic, tinerii baschetbalişti focşăneni avînd o zi în care nu le-a ieşit nimic. Victoria ieşenilor face ca cele două echipe să se situeze pe primele două poziţii ale clasamentului. Focşănenii au avantajul diferenţei cu care au învins la Iaşi, zece puncte, faţă de opt la care au cîştigat ieşenii. Meciul decisiv se va juca însă la ultimul turneu de sală. LPS Focşani a cîştigat alte două jocuri în cadrul turneului, 68-36 cu LPS Galaţi şi 92-78 cu CSS Botoşani.  Antrenorul Petruţ a folosit următoarea formaţie: Olaru, Neguroiu, Chircă, Ţîbîrnă, Mihalcea, Ioniţă, Caragaţă, Tănase şi Anghel. În alte două partide s-au înregistrat rezultatele: LPS Iaşi – CSS Galaţi 94 - 37 şi CSS Botoşani – LPS Galaţi 85 - 47. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.