Sport

FC Panciu a urca la munte cu gîndul la primele locuri

Dan Chiriac
27 ian 2012 770 vizualizări
Vrîncenii vor susţine mai multe meciuri amicale la Vatra Dornei sau în localităţile din zonă

Fotbaliştii de la FC Panciu au ajuns ieri după-amiază la Frasin, locul unde vor rămîne pentru următoarele zece zile. Antrenorii Ionică Serea şi Dănuţ Bolocan vor programa în fiecare zi cîte două antrenamente. De altfel, aseară, după ce au ajuns în Bucovina, jucătorii au efectuat prima mişcare sub comanda secundului Dănuţ Bolocan, în condiţiile în care principalul Ionică Serea a venit ceva mai tîrziu la Frasin. “Condiţiile de cazare şi masă sînt foarte bune. Primul antrenament a avut loc vineri seara. Programul meciurilor amicale va fi stabilit la faţa locului, existînd varianta mai multor adversari”, ne-a precizat Raul Cioran, delegatul echipei păncene. Cel mai probabil, pe 5 februarie, FC Panciu va juca la Vatra Dornei cu Rapid Suceava, dar pînă atunci, este foarte probabil ca antrenorul Ionică Serea să programeze şi alte jocuri cu echipele aflate în zonă. Gîndurile formaţiei vrîncene în acest an sînt mari, iar pentru îndeplinirea lor este nevoie de o pregătire de iarnă cît mai bună. “Locurile 1-2 şi un joc cît mai bun”, a fost obiectivul declarat al echipei din Panciu. În acest moment, FC Panciu se află pe locul patru, la cinci puncte distanţă de prima poziţie. Echipa vrînceană  a jucat pînă acum două partide amicale. Mai întîi, păncenii s-au impus cu 3 – 0 în faţa celor de la Sporting Tecuci, prin golurile marcate de Stoian (2) şi Radu. Miercuri, pe o zăpadă de peste 30 de centimetri, vrîncenii au învins cu 2 – 0 pe Şoimii Mirceşti, după golurile marcate de Serea şi Bîra. În lotul aflat la Frasin se află următorii jucători: Gabriel Lazăr, George Lazăr - Voinea, Stan, Gurguiatu, Mihai , Tudor, Duţu, Cioran, Stoian , Radu, Predoiu, Gălăţeanu, Bîra, Beşa, Corbea, Panaite. În această iarnă, FC Panciu i-a pierdut pe Bucătaru, cedat la CSM Focşani şi pe Cătălin Costin, revenit la Astra Giurgiu după împrumut. Conducerea echipei încearcă să găsească şi alte soluţii pentru completarea lotului de jucători. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.