Sport

Cupa Unirii la tenis îşi desemnează azi învingătorii la simplu

Dan Chiriac
24 ian 2012 1820 vizualizări
Turneele de dublu s-au încheiat ieri u azi, de la orele 10.00, la Colegiul Economic se vor stabili învingătorii la simplu u spectatorii au avut parte de meciuri interesante

Tradiţionalul turneu de tenis dotat cu trofeul „Cupa Unirii” îşi va desemna azi învingătorii la simplu. Competiţia a început la finalul săptămînii trecute şi îşi va disputa azi, 25 ianuarie, ultimul act. De la orele 10.00, la sala Colegiului „Mihail Kogălniceanu” se vor disputa cele două finale în turneul rezervat copiilor de 12 ani. Ieri s-au jucat cele două finale de dublu. Turneul de dublu masculin a revenit perechii Petru Berdilă - CSM Bacău şi Laurenţiu Mandoces – CS Victoria. Cei doi au cîştigat toate meciurile în două seturi pînă la finala care i-a opus pe Ioan Carp şi Valentin Chitic - Condor Piatra Neamţ. Meciul a fost decis în setul trei, perechea băcăuană impunîndu-se în cele din urmă cu 6-0, 6-7, 10-5. Singura pereche focşăneană care a participat în turneul de dublu a pierdut încă din primul tur. Andrei Munteanu şi Rareş Toader, de la CS Unirea Focşani, au fost învinşi de băcăuanii Luchian / Ştefan cu scorul de 6-2,6-0. La dublu fete, victoria finală le-a revenit sportivelor de la CSM Zalău, Iris Kiraly şi Selma Cadar. Cele două au trecut în marea finală de Smaranda Corneanu – TC Oana şi Gloria Mihu – IDU Mamaia, cu scorul de 6-0, 6-1. Cele două finaliste au trecut în primul tur de perechea din Focşani Alexandra Dima/ Anda Herescu – CS Unirea, cu scorul de 6-0, 6-1. O altă tenismenă de la clubul focşănean a luat parte pe tabloul de dublu. Mihaela Micu a făcut pereche cu Erika Popa – Dacia Galaţi, şi a pierdut în primul tur cu scorul de 6-1, 6-2 în faţa perechii Gabriela Davidescu – CSS Ploieşti şi Sabina Dadaciu – LPS Constanţa.

O vrînceancă a învins-o pe fata fostului primar Sechelariu

Azi, de la orele 10.00, la sala Colegiului Economic se va desfăşura finala de simplu la fete. Se vor duela Gloria Ioana Mihu - CS Mangalia şi Iris kiraly – CSM Zalău. Cele două au obţinut calificarea în urma partidelor jucate ieri. Astfel, Mihu a trecut cu 6-7, 6-4,7-5 de Sabina Dadaciu – LPS Constanţa, iar Iris Kiraly a învins-o cu 6-2, 6-3 pe Simona Crivei – CS Iaşi. Singura reprezentantă a Focşaniului la simplu fete a fost Mihaela Micu – CS Unirea Focşani. Aceasta a învins-o în primul tur pe Mara Sechelariu, de la CS Bacău, fata fostului primar al Bacăului, Dumitru Sechelariu. Focşăneanca a învins cu 6-2, 6-7, 6-4. În turul doi, Micu a cedat însă în faţa Simonei Crivei, scor 7-5, 6-1. După terminarea finalei feminine, în jurul orelor 11.30, se va disputa şi finala la masculin. Se vor întîlni Laurenţiu Mandoces – CS Victoria şi Cezar Creţu – TC Oana. În semifinalele disputate ieri, cei doi au obţinut victorii în două seturi: Mandoces – Liahovici 7-5, 6-1 şi Creţu – Berdilă 7-5, 6-3. Turneul de la Focşani este unul dintre cele mai puternice din ţară la această categorie de vîrstă. „Este un turneu organizat de Federaţia Romană de Tenis şi a adunat la start unii dintre cei mai buni tenismeni la această categorie de vîrstă. Chiar dacă nu mai sînt la Focşani, sînt alături de tot ce înseamnă tenisul în oraş şi vom face în aşa fel încît tenisul să meargă bine în continuare”, ne-a asigurat Răzvan Bucuroiu, fostul antrenor de la CS Unirea Focşani, care ocupă în acest moment un post în cadrul Federaţiei Romane de Tenis. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
csm focsani 2007, acum 4472 zile, 3 ore, 47 minute, 39 secunde
Asteptam si o reactie a directorului de turneu (care este si presedintele Comisiei de disciplina a FRT),privind abuzurile reclamate de noi,la aceasta competitie.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.