Sport

Favoritele au probleme pentru a se merge în semifinale

Dan Chiriac
23 ian 2012 7753 vizualizări
GS Mobile, semifinalista ediţiei precedente la Cupa Firmelor, a jucat fără portar şi a pierdut în faţa celor de la Publimax u Roberbian, cotată cu şanse la primele patru, nu a cîştigat meciul în care a condus cu 5 – 1 cu un sfert de oră înainte de final u la old-boys, Odobeştiul a venit cu şase jucători şi a jucat numai cu cinci în repriza a doua

Cupa Firmelor şi Cupa Fair-Play au programat la finalul săptămînii trecute un adevărat maraton, care a adus 14 meciuri, cu multe goluri şi ratări. Nu au lipsit tensiunile, ambiţiile, surprizele şi derby-urile. Grupa A de la Cupa Firmelor a programat la finalul săptămînii trecute două etape. Vineri seara, omul de afaceri Liviu Jitea a evoluat în cadrul echipei Trust LF, care s-a impus cu 12-3 în faţa celor de la Arsenal. Eroul meciului a fost Ionuţ Istrate care a marcat de şapte ori. Roberbian a condus cu 5 – 1 în meciul cu Finanţele, dar a obţinut doar un rezultat de egalitate, 6-6. Acest rezultat avantajează pe Trust LF şi Deep Serv, care au devenit acum marile favorite la calificarea în semifinale. Roberbian a rămas după acest meci şi fără unul dintre jucători de bază, Sorin Popa anunţînd că nu va mai juca în cadrul acestei echipe. Singura care mai poate încurca planurile celor de la Trust LF şi Deep Serv par a fi cei de la Green Team. Aceştia au obţinut duminică o victorie meritată în faţa celor de la Steaua Mărăşeşti şi au urcat pe poziţia a treia a clasamentului. Trust LF a cîştigat meciul cu Finanţele, jucat duminică, dar emoţiile au fost foarte mari. Finanţiştii au condus cu 3 – 2 pînă cu patru minute înainte de final, dar au cedat în cele din urmă cu 6-3. După acest joc, omul de afaceri Liviu Jitea a spus că echipa sa este deja calificată. Acest lucru poate fi însă schimbat de jocul rezultatelor. Grupa B la Cupa Firmelor a adus cea mai mare surpriză a rundei. Publimax Polivalentă a trecut cu 3 – 2 de GS Mobile. Stochici a punctat de trei ori, în timp ce vicecampiona ediţiei precedente a plătit tribut faptului că i-a lipsit un portar de meserie. Aldea nu a venit la meci, iar unul dintre jucători de cîmp a intrat în poartă. Number One a cîştigat derby-ul etapei, meciul jucat cu Contliv Vulturu. Ionuţ Popa şi Serea au fost cei care au contribuit decisiv la victoria obţinută de cei de la Number One. Teomax a învins la pas pe Omega şi se luptă pentru locul doi în grupă cu GS Mobile.

Scandal terminat repede după terminarea jocului

Cel mai incins meci de la Cupa Fair-Play, rezervată jucătorilor peste 35 de ani, a fost cel dintre Amicii şi Poliţia. Deputatul PDL Alin Trăşculescu a jucat cu echipa Amicii în compania Poliţei. Deşi a pierdut cu 3-2, deputatul a marcat odată din lovitură de la şapte metri. Echipa pedelistului a contestat vehement arbitrajul în timpul desfăşurării jocului. La final însă spiritele s-au calmat, iar poliţişti s-au bucurat de victorie. Aceasta a fost obţinută după golurile marcate de fostul şef de la rutier, Daniel Fătu, dar şi agentul Tudorel Ivan de la rutier. Vinexport SA nu a avut nicio emoţie în faţa veterinarilor din Focşani şi au cîştigat cu scorul de 9 – 0, după ce Iulian Iacob a marcat de cinci ori. Derby-ul rundei s-a desfăşurat duminică serara şi a opus pe Orient House şi Hunters. Orient a dominat jocul clar, Ionică Serea şi Doru Huzuneanu fiind decisivi în obţinerea victoriei. Ambele echipe aveau punctaj maxim după patru etape. Soveja a reintrat în calcule pentru calificare după ce a învins cu 8-1 pe Odobeşti. Meciul a fost echilibrat în prima repriză, scor 1-1. Realul nu a rezistat în actul secund în condiţiile în care a venit cu doar şase jucători, iar unul s-a accidentat în actul secund. Joi, de la orele 17.00, la Sala Polivalentă, va fi programată restanţa din prima etapă ce va opune formaţiile Poliţia şi Pinola. (Dan CHIRIAC)

Rezultatele înregistrate:
Cupa Firmelor
Grupa A:
Trust LF – Arsenal 12-3
Roberbian – Finanţe 6-6
Deep Serv  -Green Team 5-2
Deep Serv – Arsenal 7-1
Trust LF – Finanţe 6 -3
Green Team – Steaua Mărăşeşti 5-2
CLASAMENT
1 Trust LF 12p 26-12
2. Deep Serv 9p 22-4
3. Roberbian 5p 16-10
4. Green Team 4p 11-12
5. Arsenal 3p 10-29
6. Finanţe 1p 11-16
7. Mărăşeşti 0p 7-17
Grupa B:
GS Mobile – Publimax 2-3
Number One – Contliv Vulturu 5 - 1
Teomax – Omega 7-1
Grupa B:
1.    Number One 9p    18-4    9p
2.    Teomax 6p        13-5
3.    GS Mobile    6p    12-5
4.    Contliv    3p    6-11
5.    Publimax    3p    4-11
6.    Omega    0p    5-22
Notă: Primele două în fiecare serie merg în semifinale

Cupa Fair-Play
Finanţe – Pinola 6 -5
Vinexport SA – Center Vet 9 - 0
Poliţia – Amicii 3-2
Orient – Hunters 7-3
Soveja – Real Odobeşti 8-1
CLASAMENT:
1.    Orient 15p    37-17
2.    Hunters    12p    42-16
3.    Soveja    9p    25-16
4.    Poliţia    9p    17-16
5.    Amicii    6p    16-17
6.    Pinola     6p    20-22
7.    Real Od    6p    10-20
8.    Vinexport SA    3p    20-22
9.    Finanţe    3p    16-23
10.    Centervet    3p    8-40
Notă: Primele patru se califică în semifinale


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
yo, acum 4473 zile, 3 ore, 15 minute, 57 secunde
Daca si Aldea mai e portar......eu sunt Mos Craciun....
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.