Sport

Echipele vrîncene dispută primele partide din 2012

Dan Chiriac
20 ian 2012 583 vizualizări
CSM Focşani - CSM Rîmnicu Sărat,azi, orele 11.30, pe stadionul „Milcovul” u partida ar putea începe şi mai devreme, dacă oaspeţii vor sosi în timp util la Focşani u Sporting Tecuci – FC Panciu, tot azi, de la orele 11.00

Cele două echipe vrîncene care activează în Liga a treia vor începe azi seria meciurilor de pregătire. CSM Focşani şi CSM Rîmnicu Sărat se vor întîlni într-o partidă de pregătire care va avea loc pe stadionul „Milcovul” cu începere de la orele 11.30. Cele două echipe au convenit ca meciul să înceapă chiar mai devreme în cazul în care buzoienii vor reuşi să ajungă în timp util la Focşani. Pentru focşăneni va fi prima ocazie să-şi măsoare forţele cu o echipă care în turul campionatului nu i-a dat nici o şanşă, învingînd-o cu 4 - 0. Antrenorul Adrian Toma va folosi la acest joc tot lotul. Primul „11” al focşănenilor ar putea arăta astfel: Borş - Ciornei, Crăciun, Toader, Nistoroiu – Dumitriu, Şonţu, Suvac, Săpunaru – Toma, Milea. Rămîne de văzut dacă Octavian Bucătaru, care îşi va rezilia în aceste zile acordul cu FC Panciu, va fi prezent la amicalul de azi şi va intra şi pe teren. Meciul va fi condus la centru de Mihai Gică. Mîine dimineaţă, focşănenii vor pleca în cantonament la Gheorghieni. Timp de şapte zile, sub comanda lui Adrian Toma, jucătorii focşăneni vor alerga pe pantele din jurul oraşului harghitean. La întoarcerea acasă, focşănenii vor desfăşura revanşa meciului de azi. Apoi, pe 3 februarie, de la orele 11.30, pe Milcovul va veni Dinamo 2 Bucureşti. Pe 11 februarie, CSM Focşani va juca acasă cu Avîntul Jariştea, iar pe 18 februarie cu Oţelul 2 Galaţi.


Costin la Giurgiu, Bucătaru la Focşani


FC Panciu va juca azi primul amical din 2012 în compania echipei de liga a patra Sporting Tecuci. Meciul se va juca la Tecuci, de la orele 11.00. Lotul echipei vrîncene a rămas fără doi dintre jucători importanţi. „Costin a fost împrumutat la noi pînă la finalul anului 2011 de la Astra 2 Giurgiu. Acum, cei de acolo l-au solicitat să se prezinte la antrenamente. Antrenorul numit nou vrea să-i vadă la lucru pe toţi cei aflaţi sub contract cu echipa. Este şansa lui ca să meargă mai sus. Clubul nostru nu se va opune niciodată ca un jucător să plece în cazul unei oferte mai bune. Este şi cazul lui Octavian Bucătaru, care avea contract pînă la finalul anului 2012 cu noi. Am discutat cu acesta şi ne-am înţeles să reziliem pe cale amiabilă contractul, iar jucătorul să poată reveni la CSM Focşani. Îmi doresc ca jucătorul să ajute pe cei de la CSM în îndeplinirea obiectivului, salvarea de la retrogradare. Am dorit încă odată să arătăm că între cele două echipe din judeţ nu există tensiune şi de acum încolo trebuie să avem relaţii normale şi să nu mai dăm ocazia unora să spună altceva”, ne-a spus Mihai Popescu, preşedintele celor de la FC Panciu. În schimb, Mădălin Predoiu va rămîne în continuare la echipă chiar dacă acesta a avut o ofertă de la SC Bacău. „Nu puteam rămîne fără nici un vîrf la echipă. După plecarea lui Costin era normal să-l păstrăm pe Predoiu cel puţin pînă la vară”, ne-a mai precizat Popescu. Pentru amicalul de azi, antrenorii Ionică Serea şi Dănuţ Bolocan ar putea începe cu următoarea formaţie: Lazăr – Voinea, Stan, Gurguiatu, Mihai – Gălăţeanu, Bîra, Duţu, Stoian – Tudor, Predoiu. FC Panciu va urca pe 27 ianuarie, pentru zece zile, la Frasin, pentru un stagiu de pregătire centralizată.  (Dan CHIRIAC)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.