Sport

Meci infernal pentru baschetbaliştii de la LPS

Ziarul de Vrancea
20 ian 2012 909 vizualizări
Antrenorul Mihai Petruţ critică dur Federaţia Romană de Baschet, pe care o acuză de lipsă de profesionalism Echipa de baschet sub 18 ani de la Liceul cu Program Sportiv Focşani va juca mîine un meci foarte greu, în deplasare, la Iaşi, cu formaţia locală CSS.

După ce miercurea trecută a cîştigat meciul jucat în compania celor de la CSS Ploieşti, cu 73-66, focşănenii vor încerca să ofere surpriza etapei în partida din Copou. “Va fi foarte greu, gazdele au trei jucători care evoluează titulari în Divizia A. În mod normal sînt favoriţii grupei. Dacă vor cîştiga toate partidele, atunci ne rămîne să ne luptăm cu Braşovul şi Ploieştiul pentru două locuri de calificare. Ne va fi foarte greu, pentru că aşteptările noastre au fost altele. Am întocmit  planurile de pregătire în aşa fel încît să fim în formă maximă la turneul semifinal care are loc în luna mai. Numai că Federaţia a împărţit cum a vrut aceste serii şi ne-am văzut în situaţia de a avea deja meciuri decisive încă din luna ianuarie. Am fost nevoiţi să ne pregătim de sărbători, chiar şi pe 30 decembrie sau 2 ianuarie. Numai că jucătorii nu iau nici un ban şi nu poţi să-i constrîngi să vină la antrenamente. Unii au plecat în vacanţă şi noi pe 8 ianuarie am avut meci important la Braşov. Aşa a înţeles Federaţia să trateze juniorii”, ne-a spus antrenorul Mihai Petruţ. Mai mult, acesta s-a mai trezit cu o surpriză din partea Federaţiei. “Ne-au anunţat că vinerea viitoare trebuie să organizăm un turneu la U 17. Mai sînt cinci zile şi noi nu ştiam nimic sigur. Este lipsă de profesionalism, noi trebuie să ne ocupăm de organizare. Trebuie să vorbim la Sala Polivalentă, pentru că mai sînt şi alte sporturi în oraş decît baschetul şi mai sînt şi problemele legate de cazare şi masă”, ne-a mai precizat Mihai Petruţ. Mîine, baschetbaliştii de la U 15 de la LPS Focşani vor juca acasă cu Dan Dacian Bucureşti. LPS Focşani se va baza pe următorii jucători: Avram, Dobrea, Toma, Ciorici, Vîrnă, Nistor, Lungu, David, Tatu, Caragaţă. Meciul va avea loc în sala Liceului cu Program Sportiv Focşani de la orele 15.00. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.