Sport

Echipa de futsal joacă primul amical cu United Galaţi

Dan Chiriac
19 ian 2012 652 vizualizări
Partida va avea loc pe 30 ianuarie, la Sala Polivalentă u jucătorii nu vor mai face cantonament la munte Singura echipă de liga întîi din Vrancea şi-a stabilit primul amical al acestui an

Pe 30 ianuarie, la Sala Polivalentă din Focşani va avea loc meciul dintre CSM Focşani şi United Galaţi. Adversar de tradiţie pentru jucătorii focşăneni, gălăţenii au jucat de fiecare dată, în pauza competiţională o dublă cu formaţia pregătită de Petrache Gurguiatu. Aşa se va întîmpla şi acum, data revanşei urmînd a fi stabilită ulterior. În schimb, jucătorii de la echipa de futsal nu vor efectua un cantonament. Se pare că lipsa banilor la nivelul clubului a dus la o asemenea decizie. „Am decis să ne antrenăm doar la Sala Polivalentă. Facem unul sau două antrenamente pe zi şi sperăm să ne pregătim cît mai bine pentru cele şase meciuri din retur pe care le mai avem de disputat. Lotul de jucători rămîne identic cu cel din turul campionatului , cu precizarea că Munteanu a renunţat la echipă. De asemenea, avem la antrenamente mai mulţi copii şi vom vedea dacă vom opri pe cineva dintre aceştia”, ne-a spus antrenorul Petrache Gurguiatu. Returul Ligii întîi va debuta pe 20 februarie, cînd focşănenii vor juca în deplasare cu KTE Tg. Secuiesc. Apoi, pe 28 februarie sau 1 martie, focşănenii vor întîlni pe teren propriu pe Spicom Sfîntu Gheorghe. Meciul va fi televizat în direct de postul Digi sport. Echipa de futsal CSM Focşani are ca obiectiv în acest campionat calificarea în play-off-ul Ligii întîi de pe o poziţie cît mai bună, care să-i asigure disputarea pe teren propriu a doua din cele trei partide programate în faza următoare. Aflată în acest moment pe poziţia a şasea, echipa din Focşani nu poate rata prezenţa în play-off, dar va încerca să urce două poziţii în clasament pentru a benficia de acest avantaj. Pentru acest lucru, focşănenii au nevoie de cel puţin patru puncte din dubla cu echipele din judeţul Covasna. În utlimele jocuri din retur, Focşaniul va juca cu United Galaţi şi Clujna Cluj pe teren propriu şi Inter Telliu Braşov şi Dava Deva în deplasare. Ţinînd cont de faptul că CSM Focşani va juca în deplasare cu ultimele două clasate, este foarte probabil ca elevii lui Petrache Gurguiatu şi Orlando Donciu să se întoarcă cu şase puncte din deplasare. După două sezoane în care a făcut performanţă în Cupa Romaniei, CSM Focşani va încerca acum să intre în careul de aşi şi în Liga întîi. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.