Sport

Primul amical al anului se joacă pe Milcovul

Dan Chiriac
18 ian 2012 679 vizualizări
CSM Focşani va întîlni sîmbătă, de la orele 11.30, pe CSM Rîmnicu Sărat

CSM Focşani şi CSM Rîmnicu Sărat s-au înţeles ieri ca primul amical al anului 2012 să se dispute sîmbătă dimineaţa. Meciul va avea loc pe stadionul „Milcovul”, cu începere de la orele 11.30. Revanşa se va disputa la Rîmnicu Sărat pe 31 ianuarie. Duminică, fotbaliştii de la CSM Focşani vor pleca în cantonament la Gheorghieni. Acolo, antrenorul Adrian Toma şi 20 de jucători se vor pregăti timp de 7 zile. După revenirea la Focşani, pe 3 februarie, de la orele 11.30, pe Milcovul va veni Dinamo 2 Bucureşti. Echipa din capitală se află în cantonament la Tîrgu Ocna şi se va opri la Focşani pentru un amical.  Pe 11 februarie, CSM Focşani va juca acasă cu Avîntul Jariştea, iar pe 18 februarie cu Oţelul 2 Galaţi, terenul urmînd a fi stabilit de comun acord, în funcţie de vreme. Ieri, Sorin Săpunaru, care s-a pregătit cîteva zile la FC Bacău, a revenit la antrenamentele formaţiei focşănene. „Cel mai probabil, pînă la vară, acesta va rămîne la Focşani. Dacă va apărea însă o ofertă avantajoasă pentru jucător şi club nu ne vom opune ca acesta să plece. Dar există şanse mari ca jucătorul să rămînă în continuare la echipă. Am încercat să aducem la echipă cîţiva jucători valoroşi care evoluează în judeţ. Din păcate ne-am lovit de diferite probleme. Unii au serviciu, alţii sînt la facultate, astfel încît nu se pot încadra în programul nostru de pregătire. Erau cîţiva jucători care puteau să ne ajute, dar toţi au invocat diferite probleme. Vom rămîne cu lotul actual şi cred că, cu o pregătire bună putem obţine şi rezultate în retur”, ne-a spus antrenorul Adrian Toma.
Jucătorii de la Panciu aştepată amicalele din nordul Moldovei
FC Panciu continuă antrenamentele pe propriul stadion pînă la plecarea în cantonament. Fotbaliştii vor urca pe 27 ianuarie, pentru zece zile, la Frasin, pentru un stagiu de pregătire centralizată sub comanda antrenorilor Ionică Serea şi Dănuţ Bolocan. Pînă la data respectivă, formaţia din Panciu nu va juca nici un meci de pregătire. În schimb, în nordul Moldovei, cei doi antrenori vor programa mai multe partide de verificare cu echipele aflate în zona respectivă. După revenirea acasă, FC Panciu va avea de disputat mai multe partide de pregătire cu Oţelul Galaţi, Politehnica Galaţi, CSM Rîmnicu Sărat sau Conpet Cireşu. FC Panciu va debuta în Liga a treia o săptămînă mai tîrziu decît restul echipelor, în condiţiile în care în prima etapă va sta adversara sa, ACS Odorheiul Secuiesc retrăgîndu-se din campionat. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.