Sport

Vize anuale pentru fotbaliştii din Vrancea

Dan Chiriac
17 ian 2012 636 vizualizări
Asociaţia Judeţeană de Fotbal Vrancea a demarat ieri operaţiunile pentru ca toţi jucătorii de fotbal din judeţ să aibă viza pentru anul 2012

Astfel, au fost deja tipărite 1.100 de timbre care vor fi lipite pe carnetele de legitimare ale jucătorilor care activează în Liga a patra, a cincea sau în campioantele de juniori C, D, E, A 1 sau la Superliga Copiilor. Toţi seniorii din judeţul Vrancea vor avea drept de joc în baza unui timbru de culoare albastră, iar juniorii şi copiii în baza unuia de culoare galbenă. Toate echipele participante la competiţiile organizate de AJF Vrancea trebuie să se prezinte la noul sediul al AJF Vrancea, situat tot în incinta Complexului Sportiv „Milcovul” pentru a primi vizele anuale. Dacă pînă în luna decembrie, AJF Vrancea a funcţionat înspaţiul pe care CS Unirea Focşani l-a transformat între timp în cantonament pentru sportivi, acum forul care conduce fotbalul din judeţ activează într-o clădire alăturată, lîngă sediul clubului de copii CSM Focşani. Pentru vizele anuale cluburile de fotbal trebuie să achite următoarele taxe: Liga a patra - 50 lei/jucător, Liga a cincea - 30lei/jucător şi juniori şi copii - 10 lei/jucător. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.