Sport

Maximum de puncte pentru baschetbalişti la turneul de la Iaşi

Dan Chiriac
6 ian 2012 1904 vizualizări
Echipa de baschet sub 17 ani de la Liceul cu Program Sportiv Focşani a obţinut trei victorii în turneul de sală disputat la Iaşi.

Succesul obţinut de baschetbalişti este de apreciat, focşănenii încercînd în acest an să obţină calificarea la turneul final. Formaţia sub 17 ani de la Liceul cu Program Sportiv Focşani a jucat joi dimineaţă primul meci din cadrul turneului de sală. Focşănenii s-au impus cu 88-29 în faţa celor de la LPS Galaţi. După-amiază, jucătorii pregătiţi de Mihai Petruţ au oferit o nouă lecţie de baschet şi au învins cu 95-53 pe CSS Botoşani. «Au fost două meciuri la discreţia noastră», a spus antrenorul Mihai Petruţ. Ieri dimineaţă, LPS Focşani a reuşit să treacă şi de formaţia gazdă, la capătul unui meci mult mai echilibrat. Rezultatul final a fost 50-40. «Ne-am îndeplinit obiectivul şi am cîştigat toate cele trei partide la primul turneu de sală. Sîntem pe primul loc şi vrem să ajungem la turneul final. Din ce ştiu eu, primele două se califică în faza următoare a campionatului», ne-a spus Mihai Petruţ. Pentru LPS Focşani au evoluat: Olaru, Andrei Neguroiu, Mihalcea, Chircă, Ţîbîrnă, Ioniţă, Tănase, Anghel, Vîrnă,  Avram.  Mîine, echipa sub 15 ani de la LPS Focşani va juca la Galaţi, cu Phoenix. Formaţia sub 18 ani se va deplasa sub Tîmpa pentru meciul cu CSU Cuadripol Braşov. (D. CHIRIAC)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.