Sport

13 echipe s-au înscris la Cupa Firmelor

Dan Chiriac
30 dec 2011 3750 vizualizări
13 echipe s-au înscris deja la Cupa Firmelor, competiţie ce va debuta pe 7 ianuarie 2012


Turneul este organizat de Direcţia pentru Sport şi Tineret Vrancea şi sponsorii Pandora, Deep Serv şi Number One. Tragerea la sorţi a meciurilor este programată pe 3 ianaurie, la orele 18.30, la Sala Polivalentă. Formaţiile participante sînt: Deep Serv, GS Mobile, Roberbian, Teomax, Vinexport SA, Arsenal, Number One, Omega Tîmplărie, Green Team, Finanţe, Contliv, Steaua Mărăşeşti şi Publimax. “Fiecare echipă va avea pe foaia de joc şi în teren un singur jucător divizionar A, B sau C sau de la futsal. Pe tabelul de 17 pot fi înscrişi mai mulţi divizionari, dar aceştia pot fi folosiţi prin rotaţie la meciuri. Se va forma o grupă de şapte şi una de şase, iar primele două clasate se vor califica în semifinale. Acolo se va juca după sistemul 1-2 şi 2-1”, ne-a precizat Jani Oltianu, organizatorul turneului. Meciurile primei etape se vor juca pe 7-8 ianaurie. Tot atunci se vor juca şi meciurile etapei a treia a turneului de old-boys. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.