Sport

Rugbiştii au spus pluguşorul la Primărie şi Prefectură

Dan Chiriac
29 dec 2011 3373 vizualizări
Copiii de la LPS Focşani nu au găsit pe nimeni din conducere la Consiliul Judeţean

20 de copii de la Liceul cu Program Sportiv din Focşani, secţia de rugby, au mers ieri dimineaţă cu pluguşorul la instituţiile de conducere din judeţ. Primul popas a fost făcut la Consiliul Judeţean, dar acolo au fost informaţi că nu pot fi primiţi pentru că cei din conducere nu sînt pentru moment în instituţie. Rugbiştii au plecat mai departe şi au reuşit să-l găsească pe primarul Decebal Bacinschi. „Am primit felicirări, ni s-a urat un an mai bun şi copiii au fost îndrumaţi să-şi vadă şi de carte”, ne-a spus Romeo Păun, antrenor la secţia de rugby de la LPS Focşani. Apoi, rugbiştii l-au colindat şi pe prefectul Sorin Hornea. „Pe lîngă felicitările primite pentru rezultatele obţinute, copiii au primit şi un suc şi un cornuleţ în holul Prefecturii”, ne-a mai precizat tehnicianul. Prin această acţiune, rugbiştii au încercat să-i sensibilizeze pe cei din administraţia judeţeană şi locală pentru a avea o altă atitudine faţă de ei în 2012. Dacă au reuşit ceva ne vom convinge în 2012, dar e puţin probabil ca sportul din Vrancea să primească mai multă atenţie. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.