Sport

Campionul Florea merge în cantonament la Gura Humorului

Dan Chiriac
28 dec 2011 5179 vizualizări
Judoka Albert Florea va trece în 2012 într-o nouă etapă din cariera sportivă u acesta va lupta la categoria 90 de kilograme, la juniori mari

Unul dintre cei mai buni judoka din Focşani, Albert Florea va pleca imediat după Revelion în cantonament la Gura Humorului. Legitimat la CS Unirea Focşani, sportivul este antrenat de Silviu Renţea, prin mîinile căruia au trecut şi alţi mari campioni precum Simona Richter, Tanţa Gălăţeanu, Ana Maria Ştefan, Adrian Moldoveanu, Mugurel Popa, Cornel Moldoveanu sau Bogdan Popa. Albert Florea are o grea misiune în acest an, urmînd să confirme cele cinci titluri naţionale pe care le-a obţinut consecutiv pînă acum, în anii 2007, 2008, 2009, 2010 şi 2011.  „Albert Florea este în primul an la juniori mari şi va încerca să confirme rezultatele excepţionale din ultimii ani. Este campion naţional de cinci ori la rînd şi cred că este o mare promisiune pentru judo-ul romanesc. Cred că poate confirma şi la seniori şi să obţină titluri la fel ca la juniori. Imediat după Revelion vom pleca la Gura Humorului, acolo unde ne vom încărca bateriile pentru viitoarele competiţii importante. Sportivul a reuşit prin cele cinci titluri naţionale să fie văzut ca un judoka de excepţie. Următoarea treaptă sperăm să fie de bun agur, avînd în vedere că va participa la mai multe turnee, Campionate europene şi Campionate mondiale, fapt pentru care munceşte la antrenamente cu multă dăruire şi competenţă”, ne-a declarat Silviu Renţea, antrenorul sportivului. La doar 17 ani, Albert Florea se mîndreşte cu numeroase titluri naţionale şi internaţionale. Acesta este şi vicecampion balcanic în 2010. Antrenorul său ne-a spus că Florea va rămîne definitiv la categoria 90 de kilograme, renunţînd la grea şi super grea. Rezultatele obţinute au fost posibile şi cu ajutorul celor din conducerea clubului. „Atît eu cît şi sportivul vrem să le mulţumim celor din conducerea Clubului Unirea Focşani pentru ajutorul şi sprijinul acordat şi în special directorului Petrea Vîlcu, care de multe ori ne-a ajutat personal pentru a ajunge la performanţele realizate”, a încheiat tehnicianul.  (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.