Sport

Rugbiştii merg cu Pluguşorul la Primărie şi la Consiliul Judeţean

Dan Chiriac
27 dec 2011 3423 vizualizări
Cei de la LPS Focşani au doi jucători în primii cinci din ţară,după ce au obţinut un titlu naţional şi unul de vicecampioni naţionali

Echipele de rugby de la Liceul cu Program Sportiv din Focşani vor merge mîine dimineaţă cu pluguşorul la Primăria Focşani şi dar şi la Consiliul Judeţean. Vizita celei mai bune echipe de juniori în anul 2011 la CJ pare surprinzătoare, ştiut fiind faptul că forul condus de Marian Oprişan nu se implică absolut deloc în sport. Probabil că rugbiştii vor să-i sensibilizeze pe cei de la CJ pentru a avea o altă atitudine în 2012. Secţia de rugby de la LPS Focşani a reuşit performanţe deosebite în anul 2011. Echipa de rugby în şapte a devenit campioană naţională. Apoi, formaţia sub 19 ani a devenit vicecampioană naţională după ce a pierdut la mare luptă finala disputată în compania celor de la Siromex. Performanţele rugbyştilor au fost premiate şi la Gala Sportului vrîncean. Rezultatele de excepţie au fost apreciate şi de Federaţia Romană de Rugby. La juniori, Marian Gorcioaia, care a încheiat în vara acestui an liceul la Focşani, s-a clasat pe locul doi în ierarhia naţională. Pe locul patru în acest clasament s-a situat un alt rugbyst focşănean, Vasilică Paşcu. Cei doi sînt componenţi ai lotului naţional şi au confirmat din plin în acest an competiţional. Clasarea celor doi în primii cinci rugbişti din ţară a fost posibilă în urma votului efectuat de mai mulţi oficiali ai Federaţiei Romane de Rugby. Valoarea acestor jucători a fost confirmată şi de transferul lor în toamna anului la formaţii de seniori din prima ligă. (Dan CHIRIAC)
Clasamentul final al juniorilor a fost următorul :
 Locul 1: Răzvan Ailenei – 13 puncte
Locul 2: Marian Gorcioaia – 11 puncte
Locul 2: Cristian Murgoci – 11 puncte
Locul 3: Alexandru Oancea – 8 puncte
Locul 4: Vasilică Paşcu – 5 puncte




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.