Sport

Gala fotbalului încheie sezonul 2011 în fotbalul judeţean

Dan Chiriac
22 dec 2011 967 vizualizări
Asociaţia Judeţeană de Fotbal va organiza în această seară un spectacol în cadrul căruia vor fi acordate şi premiile pentru anul 2011

Asociaţia Judeţeană de Fotbal Vrancea va organiza în această seară Gala fotbalului vrîncean. Spectacolul va avea loc la Restaurantul Express din comuna Suraia, acolo unde organizatorii au pus la dispoziţie cele necesare organizării evenimentului. Iniţial, gala trebuia să aibă pe 15 decembrie la Club Bawary, dar evenimentul a fost amînat din cauza datoriilor pe care echipele din fotbalul judeţean le au către AJF Vrancea. Conducerea AJF Vrancea a precizat că pentru organizarea galei la Bawary Club ar fi fost necesare cîteva mii de lei, sumă aproape imposibil de strîns ţinînd cont că datoriile echipelor din Superliga Vrancei se ridică la 25.000 de lei. După ce a primit invitaţia din partea unui fost patron din lumea fotbalului, Maricel Arbănaş, AJF Vvrancea a decis să mute evenimentul la Suraia. În această seară, organizatorii au pregătit mai multe premii pentru cei care au fost cei mai buni în acest an. Delegaţii echipelor din fotbalul judeţean, antrenorii, jucători, dar şi arbitri şi observatori vor participa la acest spectacol. Organizatorii vor pune la dispoziţia celor interesaţi microbuze care vor pleca la orele 18.45 din faţa Sălii Polivalente din Focşani. Transportul va fi asigurat şi la întoarcere. Cu această ocazie vor fi înmînate şi cardurile de antrenori pentru cei care au absolvit a doua promoţie a Şcolii de antrenori organizată de Comisia Tehnică din cadrul AJF Vrancea. Vor fi înmînate carduri de licenţă UEFA C. Preşedintele Comisiei Tehnice, Viorel Paizan, ne-a precizat că antrenorii care activează la echipe cu datorii la AJF Vrancea nu vor primi cardurile decît în momentul în care vor face dovada achitării banilor restanţi. Atmosfera în această seară va fi întreţinută de o formaţie din Tecuci. Gala Fotbalului va începe la orele 19.30. Cei interesaţi să participe la gală trebuie să achite suma de 50 de lei de persoană, preţ care include consumaţia şi transportul Focşani - Suraia şi retur.
Superlativele anului 2011
În cadrul Galei vor fi acordate următoarele premii:
1. Cea mai bună echipă 2011 - Naţional Goleşti
 
2. Cel mai bun antrenor 2011 - Viorel Paizan - Naţional Goleşti şi Radu Chiriac - Naţional Goleşti
3. Cel mai bun jucător 2011 - Marian Guţu - Viitorul Homocea
 
4. Cel mai bun arbitru - Alin Samoilă
 
5. Cel mai bun arbitru asistent - Ionuţ Paraschiv
 
6. Cel mai bun observator - Stan Gheorghiu
 
7. Cea mai bună echipă de futsal - Fan club Steaua Mărăşeşti
 
8. Cea mai bună echipă de copii - grupa 2002 de la CSM Focşani
 
9. Cea mai bună organizare în 2011 - Energia Vulturu
 
10. Cea mai modernă bază sportivă construită în 2011 - Avîntul Jariştea
 
Pentru întreaga activitate în arbitraj, diplome de onoare la final de carieră:
 
Lucian Sîrbu şi Florin Danciu. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.