Sport

Canoiştii Victor Mihalachi şi Liviu Dumitrescu, de mai multe ori medaliaţi europeni şi mondial, ameninţă cu părăsirea grupării Dinamo, deoarece nu au fost avansaţi în grad

Ziarul de Vrancea
21 dec 2011 544 vizualizări
Campionii mondiali şi europeni la canoe, Victor Mihalachi şi Liviu Dumitrescu, au anunţat, ieri, cu ocazia unei gale organizate la sediul MAI în onoarea sportivilor CS Dinamo, că au de gînd să renunţe la acest club deoarece de doi ani sînt amăgiţi că vor fi promovaţi pentru rezultatele obţinute.

"Nu o să mai avem răbdare pentru că am aşteptat doi ani la rînd. Sîntem campioni mondiali şi europeni şi nici măcar nu am primit o răsplată. Noi ce să facem? Să nu mai luăm medalii pentru că e criză? Sperăm să fim răsplătiţi aşa cum trebuie. Eu sînt angajat ca agent principal, iar colegul meu este colaborator. Ca şi anul trecut, la final de an, am primit o plachetă şi un gel de duş", a spus Dumitrescu.
Victor Mihalachi a afirmat că deşi a adus în ultimii doi ani opt medalii, el este remunerat cu 800 de lei pe lună în baza unei convenţii, nefiind nici măcar angajat precum Dumitrescu. "Sîntem nemulţumiţi pentru că avem probleme cu avansările şi cu angajările. Am avut promisiuni că voi fi angajat, dar nu s-a întîmplat nimic. În ultimii doi ani am adus cinci medalii de aur şi trei de bronz. Noi o să facem performanţe oricum, pentru că ne place ce facem. Să vedem dacă şi clubul îşi va da interesul. Eu nu sînt angajat, am doar un contract de colaborare şi primesc 800 de lei pe lună. Pînă la urmă este vorba de viitorul nostru", a adăugat Mihalachi. Acesta este dezamăgit şi pentru că pe placheta pe care a primit-o din mîinile ministrului administraţiei şi internelor, Traian Igaş, numele său era scris greşit, Mihalache în loc de Mihalachi.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.