Sport

Adrian Ţutu, invitat special la Gala sportului vrîncean

Dan Chiriac
13 dec 2011 2669 vizualizări
Cîştigătorul de la „Romanii au talent” poate fi văzut alături de jucătorii de la Steaua care au cîştigat în 1986 Cupa Campionilor Europeni u solistul de la Holograf şi renumitul boxer Leonard Doroftei vor fi prezenţi la Focşani

Gala Sportului Vrîncean va avea un invitat special, focşăneanul Adrian Ţuţu, tînărul care în primăvara acestui an a cîştigat concursul „Romanii au talent”. Directorul Direcţiei pentru Tineret şi Sport Vrancea, Daniel Gongu, a pus la punct marţi detaliile legate de acest eveniment. „Am discutat cu impresarul său şi am convenit ca acesta să susţină un moment în cadrul Galei. Este focşănean, este un talent şi cred că merită să cînte la acest eveniment al sportivilor vrînceni”, ne-a precizat Daniel Gongu. Gala Sportului vrîncean va începe la orele 16.00, la Sala Polivalentă. În cadrul spectacolului vor avea avea loc demonstraţii ale majoretelor de la Colegiul Naţional „Unirea” şi de la Liceul „Ion Slavici” Panciu. Totodată, în cadrul galei sportului va avea loc şi meciul demonstrativ dintre fostele glorii ale Unirii Focşani şi eroii de la Sevilla, jucătorii din 1986 de la Steaua Bucureşti. Intrarea la acest eveniment este gratuită. În cadrul Galei Sportului vrîncean vor fi premiaţi cei mai buni zece sportivi la sporturile olimpice şi cei mai buni cinci la cele neolimpice. Cel mai bun sportiv al judeţului Vrancea este atletul Cătălin Voicu. Vor fi premiate şi cele mai bune formaţii din judeţ. La seniori, titlul a fost obţinut de echipa de futsal, iar la copii de cea de copii, grupa 2002, de la CSM Focşani. La juniori, se pare că echipa de rugby de la LPS Focşani are cele mai mari şanse de a obţine distincţia pe anul 2011. DTS Vrancea nu a dorit să facă publice clasamentele oficiale, încercînd astfel să păstreze suspansul în rîndul celor care vor veni la gală. De asemenea, distincţii vor primi şi antrenorii de la diferite secţii. Cei mai buni tehnicieni din judeţ vor fi premiaţi în cadrul galei.

Doroftei şi Dan Bitman coboară de pe scenă direct pe teren

Organizatorii Galei au pregătit alte două surprize pentru publicul prezent în Sala Polivalentă. Unul dintre cei mai mari boxeri din Romania, Leonard Doroftei va fi prezent la acest eveniment, alături de solistul trupei Holograf, Dan Bitman. Doroftei nu se va lupta cu un adversar în ring ci se va îmbrăca în echipament sportiv şi va intra pe teren în meciul de fotbal. La fel se va întîmpla şi cu Dan Bitman, un cunoscut fan al formaţiei Steaua Bucureşti. Ultima incertitudine rămîne venirea selecţionerului Romaniei, Victor Piţurcă, la Focşani. Organizatorul evenimentului, liderul PDL Vrancea, a avut ieri după-amiază o ultimă discuţie cu Piţurcă, care urma să dea răspunsul final. „Toţi invitaţii vor sosi împreună cu deputatul Alin Trăşculescu sîmbătă dimineaţa şi vor merge la cîteva case de copii din judeţ. Apoi, toate vedete vor participa la Gala Sportului vrîncean, acolo unde i-am invitat şi pe şefii de direcţii de sport din Argeş, Teleorman, Galaţi, Buzău şi Prahova. Din păcate vom avea şi o problemă pentru că Primăria nu a alocat fonduri şi pentru premierea celor mai bune echipe din anul 2011. Astfel vom fi nevoiţi să dăm premii în bani doar celor mai buni sportvi, în timp ce echipele vor primi doar distincţii din partea noastră”, ne-a mai precizat Daniel Gongu. (Dan CHIRIAC)






În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
focsanean, acum 4488 zile, 22 ore, 42 minute, 46 secunde
E de groaza ce tupeu are Gongu. Auzi la el, cica Primaria nu i-a dat bani. Exact asta mai lipsea, sa dea Primaria bani pentru campaniile electorale ale PDL-ului.
Dani Gongu, acum 4489 zile, 2 ore, 53 minute, 37 secunde
Stimate domnule de mai sus (Trasca),nu este o manifestare politizata de PDL,ci este GALA SPORTULUI VRANCEAN. Nu stiu de ce vedeti ca fiind un lucru negativ faptul ca unele persoane politice apropiate citeste integral
Trasca, acum 4489 zile, 14 ore, 31 minute, 35 secunde
O alta manifestare care este politizata de PDL si acolitii lor din judet. Gala asta este organizata de Directia lu` Gongu sau Trasculescu?
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.