Sport

Steaua 1986 va putea fi văzută gratis, sîmbătă, la Sala Polivalentă

Dan Chiriac
12 dec 2011 2541 vizualizări
Organizatorii evenimentului sportiv ce va opune fostele glorii de la Unirea Focşani şi echipa de aur de la Steaua, care a cîştigat în 1986 Cupa Campionilor Europeni, au anunţat că intrarea la meciul de sîmbătă va fi gratuită.

Deputatul Alin Trăşculescu a precizat aseară că alături de cei mai titraţi jucători din istoria fotbalului romanesc ar putea ajunge la Focşani şi o altă mare echipă din Romania. Astfel, după Gala Sportului vrîncean ar putea avea loc un tringhiular între fostele glorii de la Unirea Focşani, Steaua Bucureşti şi încă o echipă pe care organizatorii nu au precizat-o. „Fostele glorii de la Steaua, printre care Belodedici, Tudorel Stoica sau Duckadam vor merge la căminele de copii din judeţul Vrancea şi vor împărţi cadouri de Moş Crăciun pentru cei amărîţi. Sperăm să fie o acţiune reuşită, iar suporterii focşăneni să poată să-i vadă la lucru pe eroii Romaniei, de la Sevilla”, ne-a precizat Alin Trăşculescu. Iubitorii fotbalului din judeţ vor avea ocazia duminică să-i vadă la lucru şi pe cei care au scris glorie în anii 80- 90 pentru Dinamo şi Universitatea Craiova. Grupul de firme Deep Serv va organiza un puternic turneu old-boys la care vor participa echipele de old-boys de la Dinamo, Universitatea Craiova şi Galatasaray. Printre vedetele care vor putea fi văzute la Focşani se află Prunea, Mihăescu, Florentin Petre, Orac, Augustin, Selimeş sau Dorinel Munteanu, de la Dinamo, Cămătaru, Balaci, Donose, Negrilă sau Tilihoi, de la Universitatea Craiova. De la Galatasaray vor ajunge la Focşani mai mulţi jucători care în anul 1989 au jucat semifinala Cupei Campionilor Europeni în compania formaţiei Steaua Bucureşti. Atunci, romanii s-au impus cu 5 – 1 în dubla manşă desfăşurată cu turcii. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
ii, acum 4517 zile, 16 ore, 33 minute, 40 secunde
frumos este sa treaca si pe la " tatii si mamele" lor din caminele de batrani !
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.