Sport

Duel la fileu între două foste echipe de Liga întîi

Dan Chiriac
9 dec 2011 1502 vizualizări
CSM Focşani - Pro-Volei Botoşani, azi, orele 11.00, la Sala Liceului cu Program Sportiv Focşani

Echipa de volei CSM Focşani 2007 va disputa azi, o nouă partidă în cadrul campionatului naţional al Diviziei A 2. Va fi penultimul meci din acest an pentru elevele antrenorului Marian Rădulescu. Cu o singură victorie obţinută în acest an, formaţia focşăneană se află pe ultima poziţie în clasament. Este adevărat că situaţia formaţiei focşănene se datorează şi faptului că în acest an s-a decis să se renunţe la multe dintre jucătoarele de bază şi au fost promovate mai multe junioare. Doar căpitanul echipei, Adina Sava Samoilă, a rămas să ducă greul alături de mai tinerele sale colege. Meciul de azi, cu Pro-Volei Botoşani nu va fi deloc uşor. Oaspetele au retrogradat în vara acestui an din prima ligă şi au un parcurs modest în acest sezon, înc are nu au obţinut decît două succese, cu CSM Focşani, în tur şi cu Concordia Chiajna. “Avem şanse să obţinem a doua victorie din acest campionat, dacă ţinem cont de evoluţiile în creştere pe care le-am avut. Junioarele au început să crească, se vede că au crescut în joc. Anul acest este unul de formare, de la anul se vor schimba datele problemei”, ne-a spus antrenorul Marian Rădulescu. Meciul de azi va avea loc cu începere de la orele 11.00, la Sala Liceului cu Program cu Sportiv. Ora de start a fost aleasă cu acordul oaspetelor, care au venit de aseară la Focşani şi au fost de acord să joace la ora stabilită de gazde. În ultima partidă din acest an, CSM Focşani va juca tot pe teren propriu cu CSU Galaţi, echipă aflată pe locul trei în clasament. Întîlnirea se va juca sîmbăta viitoare. În cadrul campionatului naţional al junioarelor, voleibalistele din Focşani vor juca în deplasare, la Oneşti. CSM Focşani va încerca să obţină un nou succes în faţa celor de la CSS Oneşti. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.