Sport

Handbaliştii, favoriţi în ultima etapă a turului

Dan Chiriac
9 dec 2011 1414 vizualizări
CSM Focşani 2007 - CS Tîrgovişte, mîine, orele 11.00, în cadrul Diviziei A de handbal masculin

Echipa de handbal CSM Focşani va încheia mîine turul campionatului în cadrul Diviziei A masculine. Focşănenii mai au de disputat un singur meci în acest an. Elevii antrenorului Lucian Tucan vor disputa duminică un meci important, pe teren propriu, cu CS Tîrgovişte. “Echipa oaspete nu a reuşit mare lucru în acest campionat. Din cîte ştiu nu are nici o victorie în acest campionat şi în mod normal ar trebui să cîştigăm jocul de duminică. Nu va fi uşor însă, pentru că la fel ca în toate meciurile din acest campionat problemele au apărut în rîndul echipei noastre. Fie am avut oameni accidentaţi, fie unii jucători nu s-au putut învoi de la muncă, astfel încît la fiecare meci nu am putut alinia echipa standard. La fel stau lucrurile şi pentru duminică. Avem cîteva probleme medicale şi vom vedea dacă vom reuşi să-i recuperăm pe jucătorii accidentaţi pînă la ora meciului”, ne-a spus antrenorul Lucian Tucan. Handbaliştii de la CSM  Focşani vin după patru meciuri fără înfrîngere, trei victorii şi un egal. Focşănenii au învins pe Ştiinţa Universitar Bucureşti, Dinamo Bucureşti şi CSU Galaţi şi au remizat runda trecută cu LPS Piatra Neamţ. În urma acestui parcurs foarte bun, echipa focşăneană a urcat în prima jumătate a clasamentului. “Putem spune că am avut o comportare bună ţinînd cont de faptul că în această ediţie am întîlnit multe echipe care au bugete semnificative, mult peste ce am primit noi. Aceste formaţii au pretenţii de promovare şi acest lucru s-a văzut pe teren. Aşteptăm însă să treacă şi meciul din ultima rundă pentru a putea trage concluziile finale legate de acest campionat”, a mai adăugat Lucian Tucan. Partida de mîine va avea loc cu începere de la orele 11.00 şi se va disputa la Sala Polivalentă. Intrarea la meci este liberă.

Juniorii au meci tot pe teren propriu

Handbalul va programa la acest sfîrşit de săptămînă şi alte partide pentru echipele vrîncene. Formaţia de juniori I de la LPS Focşani va juca pe teren propriu. Focşănenii vor da piept cu CSS Galaţi. Întîlnirea este programată azi, de la orele 11.00, la Sala Polivalentă. Tot în cadrul campionatului naţional de juniori I, formaţia CSS Adjud, pregătită de profesorul Emil Dumitru, va juca în Copou, cu formaţia locală, CSS Iaşi. Campionatul naţional al juniorilor I va mai programa o etapă în acest an, pe 17 decembrie 2011. Echipa de handbal Academica Focşani va juca la finalul acestei săptămîni în turneul de sală de la Slobozia. Competiţia este rezervată junioarelor II. Focşănencele vor da piept cu CSS Brăila, Nova Force Giurgiu, CSS Galaţi, CSS Slobozia şi Handbalart Galaţi. În primul meci al turneului, jucat ieri dimineaţă, focşănencele au pierdut în faţa celor de la CSS Galaţi. Aseară, junioarele focşănence au întîlnit pe Handbalart Galaţi. Azi, Academica va juca cu CSS Slobozia şi Nova Force Giurgiu, ia rmîine cu LPS Brăila. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.