Sport

Cei mai buni sportivi din judeţ:Echipa de futsal şi Cătălin Voicu, premianţii anului 2011

Dan Chiriac
8 dec 2011 1952 vizualizări
Gala sportului vrîncean va avea loc pe 17 decembrie la Sala Polivalentă

Direcţia pentru Tineret şi Sport a stabilit în mare parte laureaţii anului 2011 în ceea ce priveşte performanţa sportivă. Echipa de futsal CSM Focşani şi atletul Cătălin Voicu conduc topurile la echipe şi la individual. La echipe, Direcţia pentru Sport şi Tineret va acorda trei premii. La seniori, cea mai bună formaţie a fost desemnată cea de futsal, care în acest an a jucat în semifinalele Cupei Romaniei 2010/2011 şi în sferturile de finală ediţia 2011/2012. De asemenea, în primăvara acestui an, jucătorii pregătiţi de Petrache Gurguiatu şi Orlando Donciu s-au calificat în play-off-ul Ligii întîi, unde au fost eliminaţi după trei meciuri de Spicom Sfîntu Gheorghe. La secţiunea echipe se vor acorda premii şi pentru juniori şi copii. La juniori, discuţiile sînt încă aprinse. La jocurile sportive, echipa de rugby de la Liceul cu Program Sportiv Focşani are cele mai bune rezultate, obţinînd titlul naţional la rugby în şapte şi pe cel de vicecampioni la rugby în 15. Performanţele acestora sînt ameninţate de echipele de şah CSM Focşani, dublă campioană naţională şi cea de gimnastică, medaliată la naţionale. Rămîne de văzut dacă DST va alege o echipă de la jocuri sportive sau una de la sporturile individuale. La secţiunea copii, cea mai bună formaţie a fost desemnată grupa 2002 de la CSM Focşani, care s-a calificat la turneul  final al Trofeului „Gheorghe Ola”. La individual, cel mai bun sportiv al Vrancei este atletul Cătălin Voicu. Sportivul legitimat la LPS Focşani a obţinut titlul balcanic în acest an şi medalii la campionatele naţionale. Printre laureaţi se vor mai afla judoka Alexandru Munteanu, vicecampion naţional la seniori, sau colegul său George Neagu. Trăgătorii de la secţia de tir a CS Unirea Focşani se vor afla de asemenea în top. La sporturile neolimpice, karateka de la mai multe cluburi din judeţ se vor lupta pentru primele cinci poziţii ale clasamentului general. Gala Sportului vrîncean va avea loc pe 17 decembrie, la Sala Polivalentă după ce locaţia iniţială, sala Balada, a fost schimbată. „Pregătim un spectacol deosebit în care vor fi prezente personalităţi ale vieţii sportive, artistice şi culturale din judeţ. Vrem ca totul să fie o surpriză, iar lumea să asiste la un spectacol de gală în prag de sărbători. Intrarea spectatorilor va fi liberă. Pe lîngă premieri vor avea loc demonstraţii ale sportivilor. Clubul de gimnastică va avea cîteva reprezentaţii la această gală. De altfel, CSS Gimnastică Focşani va organiza pe 13 şi 15 decembrie, în sala proprie, un spectacol de final de an pentru sportivele clubului”, ne-a detaliat Daniel Gondu, directorul de la Direcţia pentru Tineret şi Sport Vrancea. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
CORECT, acum 4513 zile, 23 ore, 26 minute, 26 secunde
Ai fost haios,prietenas,"Gondu" auzi la el poate GONGU .
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.