Sport

Fostele glorii de la Galatasaray, Dinamo şi Craiova joacă la Focşani

Dan Chiriac
8 dec 2011 2637 vizualizări
La Focşani se va organiza la sfîrşitul fiecărui an cîte un turneul rezervat marilor echipe old-boys din Europa, în cadrul unei iniţiative umanitare locale u Galatasaray, Dinamo şi Universitatea Craiova vor sosi anul acesta în oraşul de pe Milcov, dar pentru anul 2012, organizatorii au anunţat nume mult mai mari – Inter, Barcelona sau Real Madrid

Duminica viitoare, la Sala Polivalentă din Focşani va avea loc un puternic turneu de minifotbal la care vor participa fostele glorii de la Galatasaray, Dinamo şi Universitatea Craiova, dar şi o echipă locală formată, printre alţii, din Bratu, Hristea, Răducan, Dumitriu, Burgă, Serea sau Adrian Toma. Turneul umanitar este organizat de grupul de firme Deep Serv GIE şi va fi transmis în direct de postul GSP TV. Biletul de intrare la acest spectacol fotbalistic va costa 50 de lei. Iniţiativa a pornit încă de anul trecut, cînd sub tutela Asociaţiei „Marian Spînu” şi a Grup Deep Serv GIE a fost  lansat un proiect umanitar, de ajutorare a copiilor afectaţi de cancer.  În luna decembrie 2010, formaţia de old-boys de la Deep Serv, formată tot din fostele glorii locale, întîlnea la Sala Polivalentă formaţia Dinamo –old-boys. „Iată că iniţiativa a căpătat proporţii internaţionale, odată cu participarea echipei fostelor glorii de la Galatasaray Istanbul, ceea ce ne îndreptăţeşte să credem că viitorul nostru se construieşte doar prin oamenii care pot reclădi speranţa, pornind de la modele de echipă. Vă invităm să veniţi alături de noi, pentru a da un exemplu de solidaritate şi a face o bucurie semenilor neajutoraţi. Fondurile de anul acesta vor fi donate Centrului de îngrijire şi asistenţă «Sfînta Maria» – Goleşti, pentru tinerii cu dizabilităţi”, se arată într-un comunicat de presă al celor de la Deep Serv. Galatasaray este primul nume important care va veni în Vrancea. În 2012, turneul de old-boys se preconizează că va avea la start formaţiile de old boys de la Inter Milano, Barcelona şi Real Madrid. De asemenea, iniţiatorii acestui proiect îşi doresc să organizeze şi un turneu pe teren normal, dar au încă dificultăţi în alegerea bazei sportive. Stadionul „Milcovul” nu corespunde cerinţelor impuse de asemenea formaţii. La ediţia din acest an a turneului de old-boys vor participa echipele de la Galatasaray, Dinamo, Universitatea Craiova şi Voinţa Deep Serv. Se va juca după sistemul semifinale şi finale, iar prezentarea echipelor se va face în stil american, ca la meciurile de baschet din NBA. Întregul eveniment se preconizează a dura patru ore. Sponsorii acestui proiect sînt Grup Deep Serv, OTP Bank, Orange, Vinexport, Pandora, Supermarket  Zanfir, Quasar Group, Stela Com, Avicola, Umo Serv, Deep Serv, Caspro, Casa Panciu, Scorpion, Promenada Mall, Pensiunea Dana, NDT Testing, Sorste, Restaurant Laguna, Altdorf Tehnik, Optium Communication şi Laris Productions. Reporterii Ziarului de Vrancea au solicitat de cîteva săptămîni detalii legate de acest eveniment, dar acestea nu au fost acordate în mod cuvenit întregii media locale. În ciuda reticenţei arătate de organizatori,  Ziarul de Vrancea se alătură din oficiu acestei iniţiative umanitare. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.