Sport

SMS-Sportiv: Cinci grupe ale Şcolii de Fotbal Prosport invitate la Academia Hagi

Dan Chiriac
5 dec 2011 2115 vizualizări
Micii fotbalişti ai Şcolii de Fotbal Prosport îşi vor măsura forţele cu juniorii celei mai titrate Academii de Fotbal din Romania. Conducerea Academiei „Gheorghe Hagi” a invitat cinci grupe de copii ai Şcolii Prosport pentru a desfăşura mai multe partide amicale.

  "Colaborarea dintre Şcoala de Fotbal Prosport Focşani şi Academia Gheorghe Hagi este foarte strînsă. Copiii Academiei Hagi au fost prezenţi la Focşani toate cele patru ediţii ale Cupei Prosport Promenada, onorîndu-ne cu prezenţa. Am primit cu bucurie invitaţia celor de la Academia Hagi. Aceste meciuri de verificare ne vor întări şi mai mult şi ne vor arăta dacă sîntem pe drumul cel bun cu pregătirea", ne-a declarat preşedintele Prosport Focşani, profesorul Laurenţiu Muscalu. Preşedintele Şcolii de Fotbal Prosport Focşani a primit asigurări de la organizatori că la meciurile de sîmbătă 10 decembrie va veni şi Gică Hagi. "În afara meciurilor de verificare cu cele cinci grupe de vîrstă, copiii de la Prosport vor vizita şi Academia de Fotbal „Gheorghe Hagi”. Pe 9 decembrie, cei 300 de copiii ai Academiei se vor întilni cu Hagi, “Regele” urmînd să le ofere cadouri în prag de sărbatori. A doua zi, pe terenurile aflate la Hotelul Iaki, vor avea loc partidele amicale dintre Prosport Focşani şi Academia Hagi, la care este aşteptat să vină şi cel mai mare fotbalist roman al tuturor timpurilor”, a adăugat Laurenţiu Muscalu. (Dan CHIRIAC)

 
Arbitrii merg la Piteşti


Selecţionata Colegiului Judeţean de Arbitri Vrancea va participa la finalul acestei săptămîni la Cupa Prietenia de la Piteşti. Echipa vrînceană a fost invitată la turneul ce va avea loc în Sala Sporturilor “Trivale” şi la care vor lua parte formaţii din 16 judeţe. Deşi s-a pus problema de a nu participa la această întrecere, în cele din urmă arbitrii vrînceni au decis să se înscrie. Lotul echipei va fi format din Luci Sîrbu, Alin Samoilă, Dorinel Meiroşu, Mihai Gică, Ionuţ Paraschiv, Florin Danciu şi Octavian Bucătaru. (D. C.)


Handbaliştii juniori mai au două etape în acest an


Echipele de handbal juniori I de la LPS Focşani şi CSS Adjud vor mai juca două meciuri în acest an în cadrul campionatului naţional. După ce au avut pauză la finalul săptămînii trecute, handbaliştii au programate două etape pe 10 şi 17 decembrie. Sîmbătă, de la orele 11.00, LPS Focşani va juca acasă cu CSS Galaţi, la Sala Polivalentă, în timp ce CSS Adjud va juca în deplasare cu LPS Iaşi. (D. C.)
Foto: Academia Hagi a fost prezentă la Cupa Promenada Mall


 



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.