Sport

SMS-Sportiv: Prima etapă la Cupa Fair-Play a adus meciuri încinse

Dan Chiriac
4 dec 2011 849 vizualizări
Sîmbătă a debutat la Sala Polivalentă din Focşani a şaptea ediţie a Cupei Fair-Play, competiţie rezervată jucătorilor de peste 35 de ani.

 Organizatorii au primit şi a zecea formaţie în competiţie, Pinola. Aceasta va juca şi meciul din prima etapă, cu Poliţia, la o dată ce va fi stabilită ulterior. Hunters a obţinut cea mai categorică victorie a primei etape şi a devenit primul lider. Amicii şi Real Odobeşti au debutat la rîndul lor cu o victorie. Soveja a ţinut pasul cu cei de la Orient pînă aproape de final, dar a primit trei goluri în ultimele minute. (Dan CHIRIAC)
Rezultatele meciurilor de sîmbătă:
Hunters – Center Vet 18-3
Vinexport SA – Amicii 2011 2-4
Orient House – Soveja 7-3
Real Odobeşti – Finanţe 3-1
Poliţia – a stat

 
O repriză bună, una proastă


Echipa de baschet CSM LPS Focşani a pierdut o nouă partidă în cadrul Diviziei B. Elevii antrenorilor Mihai Petruţ şi Mircea Petrişor au jucat sîmbătă, în Sala Polivalentă, în compania echipei CSU Galaţi. În ciuda unui început perfect, focşănenii nu au rezistat pînă la final. CSM a condus cu 16-2 la începutul jocului şi spectatorii prezenţi la meci au sperat pentru cîteva minute într-o minune. Nu a fost să fie, pentru că oaspeţii au revenit treptat şi au condus la pauză cu 50-44. Actul secund a avut o singură echipă pe teren. Gălăţenii au marcat punct după punct şi s-au impus cu 115-64. (Dan CHIRIAC)


Voleibalistele au pierdut cu 3-0 la Brăila


Echipa de volei fete CSM Focşani 2007 a pierdut în cadrul campionatului naţional al Diviziei A 2, la Brăila. Elevele antrenorului Marian Rădulescu au cedat cu 0-3 în faţa celor de la CSM Comision. Gazdele ocupă în acest moment primul loc în clasament, în timp ce focşănencele se află pe ultimul loc. Primul set al meciului a fost la discreţia gazdelor, care nu au oferit prea multe şanse focşănencelor. În următoarele două seturi, fetele de la CSM şi-au revenit şi au oferit o replică mult mai bună gazdelor. (D. C.)


 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.