Sport

Învinşi de tinerii dinamovişti

Dan Chiriac
4 dec 2011 1048 vizualizări
FC Panciu - Dinamo 2 Bucureşti 0 -1 (0-1), într-o partidă amicală jucată la Panciu u Naţional Goleşti a demonstrat că este echipa anului în fotbalul judeţean

FC Panciu a pierdut amicalul jucat sîmbătă la prînz în compania unei echipei aparţinînd clubului Dinamo. Cei peste 300 de spectatori prezenţi pe stadion au venit cu speranţa că vor putea vedea la lucru cîţiva jucători care au cochetat cu prima echipă, dar au avut neplăcuta surpriză să constate că pe teren sînt jucători foarte tineri. Unii dintre microbişti chiar glumeau şi spuneau că Dinamo 2 a venit cu echipa a doua la Panciu. Cel mai cunoscut nume de pe teren a fost cel al fundaşului Niţu, cunoscut doar prin prisma faptului că este băiatul fostului mare portar de la Dinamo, Steaua şi Victoria, Niţu. În rest au fost doar jucători monitorizaţi de clubul bucureştean, cu apariţii puţine la echipa din liga a doua. De altfel, la pauză meciului, mai mulţi spectatori au ales să plece acasă, nemulţumiţi de numele jucătorilor dinamovişti care au venit la Panciu. Meciul a fost echilibrat, păncenii reuşind în multe momente să domine jocul. Prima mare ocazie a meciului a venit în minutul 20, cînd Bădăuţă a scăpat singur cu portarul Lazăr, dar  a trimis pe lîngă poartă. Predoiu putea deschide scorul în minutul 25, dar lovitura sa de cap a fost reţinută de Manyur. Costin a ratat ocazia meciului în minutul 36, cînd lovitura sa de cap din şase metri a ocolit poarta. „Dacă îl mai pui de cinci ori să rateze, nu mai reuşeşte”, au afirmat oficialii dinamovişti prezenţi la meci. De altfel, antrenorul ”cîinilor mici”, Flavius Stoican, nu a fost prezent la meci, pe bancă luînd loc secundul Silviu Ilie. Unicul gol al meciului a venit în minutul 44, cînd Bitez a scăpat de la limita ofsaidului şi a marcat cu un şut la vinclu. Repriza a doua a adus un joc echilibrat, ambele echipe avînd situaţii de marca. Pînă la urmă, scorul a rămas cel stabilit în minutul 44. FC Panciu a jucat cu: Lazăr – Voinea, Beşa, Gurguiatu, Mihai – Stoian, Duţu, Bucătaru, Tudor – Costin, Predoiu. Au mai intrat: Bîra, Gălăţeanu, Corbea. Dinamo 2 a jucat cu: Manyur – Dobrolosevici, Niţu, Ioniţă, Mădulărea – Bitez, Desculţu, Albert, Mărmăreanu – Bădăuţă. Mis. Au mai intrat: Tiron, Ionică şi Lupaşcu.
Naţional Goleşti, echipa anului 2011
Sezonul de toamnă din fotbalul judeţean s-a încheiat sîmbătă la Goleşti, unde s-a jucat ultimul meci din cadrul Superligii Vrancea. Naţional Goleşti a trecut cu 4 – 0 de Avîntul Jariştea, într-o restanţă din etapa a zecea. Goleştenii au arătat că formează cea mai puternică echipă din judeţ. Echipa pregătită de Viorel Paizan şi Radu Chiriac a marcat cele patru goluri ale meciului în final, prin Creţu 2, Curteanu şi Măican. Naţional Goleşti a terminat detaşat pe prima poziţie a clasamentului, fiind mare favorită la cîştigarea campionatului judeţean. Cu toate acestea, goleştenii nu vor avea voie să reprezinte judeţul la meciul de baraj în Liga a treia, după ce anul trecut nu s-au înscris în acest eşalon. Cele două formaţii au avut următoarea componenţă la jocul de sîmbătă: Goleşti: Oprea – Chetreanu, Radu, Măriuţei, Săraru – Curteanu, Petrică Ioan, Ionuţ Vasile, Dragoş Sava – Creţu, Bodoc. Au mai jucat Aldea, Petrişor, Vlase, Maican, Gurău. Avîntul Jariştea: Burdujel – Liciu, Neagu I, Constantinescu, Latu – Mohîrţă, Cotnăreanu, Oltianu, Niţă – Lechea, Neagu. Au mai jucat Corcoz, Sandu. “Am arătat încă odată că la Goleşti există o echipă frumoasă, care a meritat din plin succesele din acest an. După cîştigarea Ligii a patra, a meciului de baraj, a fazei judeţene a Cupei romaniei şi eliminarea din cupă a celor de la CSM Rîmnicu Sărat, această echipă a terminat sezonul regulat pe prima poziţie, arătînd de departe că este cea mai bună din Vrancea în 2011”, ne-a spus Vasile Bostănaru, vicepreşedintele echipei goleştene. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
brutus, acum 4518 zile, 8 ore, 20 minute, 39 secunde
Dinamo II ar fi trebuit sa joace cu Nationalul meciul de pregatire,de ce se feresc echipele mai bune sa joace la Golesti ? Pentru ca nicaieri nu mai gasesti o echipa ca-n Golesti !!!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.