Sport

Neputincioşii din Giuleşti

Ziarul de Vrancea
1 dec 2011 811 vizualizări
Rapid - Hapoel Tel Aviv 1-3 (1-3) în grupa C a Ligii Europa

Rapid: Coman – Creţu, M. Antonio, Burcă (’46 – Oros), Bozovic – Apostol, Grigore – Roman, Grigorie (’61 – Sburlea), Deac – Cassio  (’53 – Pancu). Antrenor: Răzvan Lucescu.
Hapoel: Edel – Kende, Pecalka (’27 – Badeer), Fransman, Shish – Abutbul - Toama, Igiebor, Yadin (’34 – Mahmoud) - Damari, Tamuz (’81 – Lala). Antrenor: Dror Kashtan.
Arbitru: Zsolt Szabo (Ungaria).
Cartonaşe galbene: Yadin, Shish, Fransman, Damari
0-1, min. 12: Burcă pierde o minge în faţa lui Tamuz, care trimite spre poartă, iar Igiebor deviază decisiv.
0-2, min. 39: Tamuz execută un penalty, dictat după ce Burcă l-a tras de tricou în careu pe Damari.
1-2, min. 43: Kende se aburcă în careu pe Cassio, Deac transformă lovitura de pedeapsă acordată uşor.
1-3, min. 45: contraatac şcoală al oaspeţilor, pe traseul Tamuz-Damari-Toama, ultimul înscriind ca la antrenament.
1-3 la pauză, Rapid – Maccabi. Paradoxul este că Rapid a dominat această repriză, dar vai de capul ei dominare, cu greşeli multe la pase, cu centrări aiurea în careu  şi gafe impardonabile în apărare, în special pe bulevardele Creţu şi Burcă. Ultimul, pe post de ţap ispăşitor, a avut ghinion la primul gol (carambolaj nefericit!), în schimb la cel de-al doilea l-a tras pe tricou pe Damari ca la judo. Şansa de relansare s-a numit... Zsolt Szabo, care a dictat un penalty gen Mureş - Concordia, dar gafa celui parcă şcolit în Romania, a fost reparată rapid de israelieni. Două şuturi frumoase, Deac şi Roman, salvate de ex-giuleşteanul Edel, a fost tot ce a arătat Rapidul pînă la pauză, cu dominarea lui cu tot.
La pauză, nefericitul Răzvan l-a schimbat de nefericitul Burcă. Apoi, mintea romanului cea de pe urmă se soldează cu intrarea lui Pancu. Şi s-a simţit în plusul de calitate al jocului rapidist. În min. 67, maghiarul a mai acordat un penalty pentru Rapid, de data asta corect (fault în careu Fransman, la Deac), însă de data asta, Deac a tras în portar. În rest, cornere peste cornere (dar tot degeaba!)
Grupa C: Legia Varşovia – PSV Eindhoven 0-3. Zewlakov (’32 – autogol), Mertens (’59  - penalty, cu eliminarea portarului Kuciak), Labyad (’68). Clasament: 1. PSV – 13 p; 2. Legia – 9 p (calificate); 3. Hapoel – 4 p; 4. Rapid – 3 p.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.