Sport

Să fie record mondial?

Ziarul de Vrancea
1 dec 2011 717 vizualizări
Marian Pană este al şaselea antrenor la CS Mioveni, după numai 15 etape * dacă ţinem cont că într-o rundă pe bancă a stat preşedintele Răzvan Tunaru, ajungem la cifra şapte * Argeşenii deschid etapa a XVI-a în această seară, la Cluj

Tehnicianul Marian Pană a ajuns, ieri, la un acord privind un contract pe un an şi jumătate cu gruparea CS Mioveni, după ce primise acordul echipei FC Farul, cu care se afla sub contract, de a negocia cu o altă formaţie. "Am semnat pe un sezon şi jumătate, avînd ca prim obiectiv salvarea de la retrogradare. Faptul că am venit la o formaţie din Liga I, avînd şi perspectiva de a rămîne şi din campionatul viitor dacă echipa va retrograda, pentru a promova din nou, m-a determinat să accept acest post. Am primit unele asigurări din partea conducerii că lotul va fi întărit cu cîţiva jucători. La Farul nu mai existau perspective, cel puţin pentru acest campionat", a declarat Marian Pană. Primul meci al lui Pană ca antrenor la Mioveni va avea loc, astăzi, la Cluj unde argeşenii vor întîlni pe CFR, în etapa a XVI-a a Ligii I. Echipa CS Mioveni a rămas pentru a cincea oară în cele 15 etape disputate pînă acum fără antrenor, după ce Mihai Stoica şi-a reziliat, joi, contractul cu gruparea argeşeană după numai o etapă în care a fost "principal". Stoica, fost secund la Mioveni, a ajuns să conducă echipa argeşeană după ce Mihai Stoichiţă a plecat în Cipru. Stoica este al cincilea antrenor care părăseşte banca echipei argeşene, după Ionuţ Popa (etapele I - IV), Ilie Stan (etapele V-VI), Constantin Stancu (etapa a VIII-a), Mihai Stoichiţă (etapele IX-XIII), cu menţiunea că în etapa a şaptea, echipa a fost condusă de directorul general al clubului, Răzvan Tunaru. Pînă în prezent, CS Mioveni, ocupanta ultimului loc în Liga I, a acumulat doar 8 puncte, trei cu Ilie Stan, trei cu Tunaru, şi două cu Stoichiţă.
CAS
Programul etapei a XVI-a
Ziua    Ora    Meci    TV
Vineri    20:30    CFR Cluj – Mioveni    DigiSport
Sîmbătă    13:00    Sibiu – “U” Cluj    DigiSport
Sîmbătă    15:00    Braşov – Astra    DolceSport
Sîmbătă    17:00    Petrolul – Pandurii    DigiSport
Duminică    14:00    Ceahlăul – Tg. Mureş    DigiSport
Duminică    16:00    Concordia – Mediaş    GSP TV
Duminică    18:00    Vaslui – Oţelul    DigiSport
Duminică    20:30    Rapid – Sportul    DigiSport
Luni    20:30    Dinamo – Steaua    DigiSport   


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.