Sport

Energia Vulturu, singura echipă neînvinsă în Superliga Vrancei

Dan Chiriac
29 nov 2011 1060 vizualizări
Formaţia locală a reuşit un sezon de excepţie în Liga a patra

Prima ediţie a sezonului regulat din Superliga Vrancei s-a încheiat sîmbătă. Cele două serii au fost cîştigate de Energia Vulturu, în Grupa sud şi Naţional Goleşti, în Grupa nord. Dacă evoluţia echipei din Goleşti nu mai miră pe nimeni, aceasta fiind de departe formaţia anului 2010, evoluţia formaţiei din Vulturu era puţin anticipată la începutul acestui campionat. În vara anului 2011, toţi jucătorii de la echipa din Vulturu au părăsit lotul, astfel încît mulţi o vedeau pe Energia la mijlocul clasamentului. Noua conducere tehnică a reuşit însă să alcătuiască un lot de jucători foarte tineri, alături de care au fost aduşi cîţiva fotbalişti cu experienţă, cum ar fi Marian Ungureanu sau Mircea Lazăr.  Antrenorul Orlando Donciu a reuşit să formeze o echipă care nu a pierdut nici un meci în acest campioant şi a înregistrat doar două rezultate de egalitate, la Gugeşti şi la Slobozia Ciorăşti. Mai mult, Energia a răsturnat toate calculele făcute înainte de ultima etapă, cînd mulţi microbişti prevedeau că Flacăra Urecheşti va obţine un punct pe terenul din Vulturu pentru a se califica în play-off. Numai că Energia Vulturu şi-a respectat statutul de lider şi a jucat pe bune, obţinînd o victorie cu 4-1. La finalul meciului, sponsorii echipei au organizat pentru jucători şi antrenori banchetul de final de an. “Reuşitele echipei din Vulturu nu ar fi fost posibile fără sprijinul primăriei care se ocupă de întreţinere, investiţii la stadion şi transportul echipei. Mai mulţi sponsori se ocupă de masa de după meci şi alte mici sponsorizări . Contliv Soft SRL, prin Liviu Macovei, este sponsorul principal care se ocupă cu premierea jucătorilor şi antrenorilor . Vrem să le mulţumim şi celor doi antrenori, Orlando Donciu şi Mircea Lazăr. Această echipă este formată în mare parte din jucători tineri care în acest tur nu a avut nici o înfrîngere. Au arătat că la Vulturu a existat întotdeauna o echipă competitivă, care a fost pe primele locuri în Liga a patra”, ne-a spus Ion Toia, administratorul-delegat de la Energia Vulturu. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.