Sport

Show pe gheaţă de zile mari

Ziarul de Vrancea
29 nov 2011 1468 vizualizări
Trei aşi ai patinajului artistic mondial, Evgheni Pluşenko, Stephane Lambiel şi Brian Joubert vor veni în Romania cu caravana “Kings On Ice”

Unul dintre cele mai spectaculoase show-uri de patinaj artistic, "Kings On Ice", revine la Bucureşti, pe 7 aprilie 2012, cu noi demonstraţii uluitoare ale celor mai renumiţi campioni internaţionali, printre care Evgeni Pluşenko, Stéphane Lambiel şi Brian Joubert. Pentru prima dată în Romania, alături de Pluşenko şi Lambiel,  va evolua multiplul campion Brian Joubert, şirul campionilor fiind completat cu numeroase alte nume de referinţă ale celui mai rafinat sport al gheţii.  Cea de-a patra ediţie "Kings On Ice" va avea loc pe 7 aprilie, la patinoarul "Mihai Flamaropol" din Bucureşti, informează un comunicat al organizatorilor, Amphitrion.

După succesul incontestabil al primelor trei ediţii (2007, 2008 şi 2010), proiectul "Kings On Ice" a devenit un spectacol cu tradiţie pe piaţa evenimentelor din Romania, reuşind să-şi surprindă publicul cu fiecare noua reprezentaţie. Anul viitor, o nouă serie de demonstraţii spectaculoase va fi pusă în scenă de nume consacrate ale patinajului internaţional, ce vor evolua alături de cei trei, sub acordurile muzicale ale celebrului Stradivarius mînuit de Edvin Marton. 
Pe lîngă noul program conceput pentru turneul "Kings On Ice" 2012, surpriza ediţiei a patra o constituie tînărul patinator Brian Joubert, celebrul sportiv ce a devenit un nume reprezentativ pentru patinajul artistic din Franţa şi nu numai, clasîndu-se pe primul loc în competiţia masculină a Campionatelor Mondiale de patinaj artistic de la Tokyo, în 2007. Brian Joubert a cîştigat atunci aprecierea absolută a publicului şi în special a susţinătorilor francezi, aducînd ţării natale o medalie de aur într-o competiţie mondială după o pauză de 42 de ani. Cu şapte medalii de aur cîştigate la Campionatul Naţional din Franţa, presa internaţională l-a declarat în repetate rînduri "regele francez" al patinajului artistic, Brian sportiv trecîndu-şi în palmares şi titlul de campion european, în 2004, 2007 şi 2009. Cariera sa cuprinde însă numeroase alte medalii şi distincţii la diferite competiţii internaţionale, fiind totodată unul dintre cei mai carismatici reprezentanţi ai acestui sport.
Biletele pentru spectacol vor fi disponibile începînd de marţi, în reţeaua magazinelor Diverta, şi online, pe www.myticket.ro, şi vor avea preţuri cuprinse între 100 şi 400 de lei.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.