Sport

SMS-Sportiv: Un argint şi două bronzuri la naţionalele de judo

Dan Chiriac
27 nov 2011 920 vizualizări
Sportivii focşăneni au obţinut trei medalii la naţionalele de judo rezervate juniorilor sub 17 ani. La competiţia de la Baia Mare, echipa feminină de la CSM Focşani s-a clasat pe locul doi

În competiţia de ne-waza, ce a avut loc ieri, Albert Florea – CS Unirea Focşani şi Alin Anghel – CSM Focşani, au obţinut bronzul la 81 de kilograme. Cei doi s-au întîlnit într-un meci direct, cîştigat surprinzător de sportivul de la CSM. Albert Florea este campion naţional anul trecut. (D. C.)
Foto:
Rugbyştii au pierdut, dar se califică în faza următoare
Echipa de rugby U 19 LPS Focşani a pierdut meciul jucat ieri, pe teren propriu, în compania formaţiei CSS Bîrlad. Oaspeţii s-au impus cu 34-15, dar ambele echipe erau calificate la faza următoare a Superligii naţionale. Focşănenii au avut posibilitatea în finalul jocului să revină, dar au ratat cîteva atacuri promiţătoare, în timp ce oaspeţii au punctat pe contraatac. (D. C.)
Baschetbaliştii, o victorie şi o înfrîngere
Echipa de baschet CSM LPS Focşani a pierdut cu 90-50 meciul jucat sîmbătă la Galaţi, în cadrul Diviziei B în compania echipei locale, Phoenix. Duminică, în Sala Polivalentă, în cadrul campionatului naţional de juniori, echipa focşăneană a trecut cu 81-27de Atletic Constanţa. (D. C.)
Juniorii merg în play-off
Echipele de juniori A şi B de la CSM Focşani au jucat ieri în cadrul campionatului naţional în deplasare cu Ceahlăul 05 Piatra Neamţ. Focşănenii s-au calificat în play-off, între primele şase echipe, în ciuda înfrîngerii suferite cu scorul de 3-1.  Gazdele aveau nevoie de o victorie la şapte goluri pentru a depăşi în clasament echipa focşăneană. La juniori B, gazdele s-au impus cu scorul de 5-0. (D. C.)
Voleibalistele, prima victorie în campionat
Echipa de volei feminin CSM Focşani a obţinut prima victorie în cadrul Diviziei A. Sîmbătă, elevele antrenorului Marian Rădulescu au trecut cu 3-2 de Concordia Chiajna. Focşănencele au cîştigat primul set, dar echipa oaspete a revenit şi a condus cu 2-1 la seturi. CSM a reuşit să ducă meciul în tie-break, acolo unde s-a impus cu 15-11. (D. C.)
Patru medalii la Cupa Iaşi
Sportivii de la Addras Focşani au obţinut patru medalii de bronz la Cupa Iaşiului la taekwondoo. Gabriel Galoiu, Andrei Paul Muşat, Andy Cuconoiu şi  Andrei Chirilă au urcat pe treapta a treia a podiumului. Pe 10 decembrie, clubul din Focşani va lua parte la Cupa Mureş, iar o zi mai tîrziu la campionatele naţionale de poomse. Pe 21-22 ianuarie, sportivii focşăneni merg la Openul Ciprului. (D. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.