Sport

Ce-i doreşte Galamaz lui Enache?

Ziarul de Vrancea
24 nov 2011 830 vizualizări
Fundaşul echipei Steaua, George Galamaz, a declarat, joi, la "Ora de ProSport", că îşi doreşte ca agresorul său de la partida cu Petrolul Ploieşti, Dragoş Enache, să facă închisoare, pentru ca astfel de evenimente să nu mai aibă loc

"Sînt bine, mi-am revenit după incidentul de la Ploieşti. Totuşi, asta nu înseamnă că agresorul trebuie să scape. De asta mă şi lupt alături de avocatul meu, vrem să dăm un exemplu şi să obţinem pedeapsa cu închisoarea pentru Dragoş Enache, pentru a descuraja astfel de gesturi pe viitor. Multă lume mă încurajează pe stradă să merg pînă la capăt în acest caz", a spus Galamaz. Fotbalistul a afirmat că nu s-a întîlnit cu agresorul său după incidentul de la Ploieşti. "A existat o singură întîlnire şi a fost suficient. Echipa a devenit mai puternică după acel moment. Ne-a zdruncinat eşecul de la Piatra Neamţ, dar lucrurile încep să arate din ce în ce mai bine în vestiar" a completat Galamaz.
Chivu şi Torje, ceruţi în Premier League
Cotidianul The Gurdian a scris, ieri, că gruparea engleză Tottenham Hotspur este interesată de achiziţionarea fundaşului Cristian Chivu, care încă nu şi-a prelungit contractul cu clubul italian Internazionale Milano, notează site-ul tuttomercatoweb.it. Fundaşul roman este dorit în mod special la Tottenham de anagerul Harry Redknapp. În ultima perioadă, presa internaţională a scris că de serviciile lui Chivu mai sînt interesate echipele Manchester City, FC Liverpool, Ajax Amsterdam, Paris Saint-Germain şi Real Madrid.Aceeaşi sursă scrie că Arsenal Londra este interesată de achiziţionarea atacantului Gabriel Torje, iar clubul Udinese i-a fixat preţul internaţionalului roman la 20 de milioane de lire sterline. Torje, care a fost transferat în acest sezon de Udinese, de la Dinamo Bucureşti, a jucat nouă meciuri în Serie A. Presa internaţională a scris în ultima perioadă că de serviciile atacantului roman mai sînt interesate formaţiile Real Madrid, Chelsea Londra şi Internazionale Milano.
Suspendări la Comisia de Disciplină
Antrenorul echipei Astra Ploieşti, Tibor Selymes, a fost suspendat două etape şi a primit o penalitate de 320 de lei din partea Comisiei de Disciplină a LPF, în urma eliminării din partida cîştigată în faţa formaţiei Concordia Chiajna, scor 1-0, în etapa a XIV-a a Ligii I. De asemenea, clubul CFR Cluj a primit o penalitate de 150.000 de lei în urma incidentelor dintre spectatori de la partida cîştigată pe teren propriu cu echipa Universitatea Cluj, scor 3-1. Fundaşul formaţiei Gaz Metan Mediaş, Mădălin Ciucă, a fost suspendat două etape şi a primit o penalitate de 2.000 de lei, în urma eliminării din partida pierdută, în deplasare, în faţa formaţiei Rapid Bucureşti, cu scorul de 3-5. Fundaşul rapidist Vladimir Bozovici a fost suspendat o etapă şi a primit o penalitate de 740 de lei. Jucătorii Enes Sipovici, Valentin Negru (ambii Petrolul Ploieşti) şi Răzvan Pădureţu (FCM Tîrgu Mureş) au fost suspendaţi cîte o etapă şi au primit o penalitate de 740 de lei fiecare, în urma eliminărilor de la meciul cîştigat de FCM, cu scorul de 1-0.
Antrenor nou la Györ
Campioana Ungariei la handbal feminin, Györ ETO, are un nou antrenor, norvegianul Karl Erik Bohn, care conduce şi echipa naţională a ţării vecine. Györ ETO este calificată în grupele principale ale Ligii Campionilor, la fel ca Oltchim Rîmnicu Vîlcea, fază a competiţiei pe are o va "ataca" cu un nou antrenor, după demiterea de săptămîna trecută a lui Csaba Konkoly. Norvegianul Karl Erik Bohn, care antrenează şi naţionala Ungariei, a preluat aceeaşi funcţie, ieri, şi la Györ ETO. Bohn a fost prezent în Romania la finalul săptămînii trecute, la Trofeul Carpaţi, Ungaria învingînd chiar naţionala tricoloră, cu scorul de 35-33.  Karl Erik Bohn a semnat un contract valabil cu Györ ETO pînă la finalul sezonului în curs. Campioana Ungariei evoluează în grupă cu Larvik HK, Itxako şi FC Midtjylland, fiind una dintre posibilele adversare ale Oltchimului în semifinalele Ligii Campionilor.
Turul Franţei pleacă din Scoţia
Ediţia 100 a Turului Franţei, care va avea loc în 2013, va începe în Corsica, a anunţat, ieri, societatea Amaury Sport Organisation (ASO), organizatoarea evenimentului. Insula din Marea Mediterană nu a găzduit niciodată Turul Franţei de la înfiinţarea competiţiei, în 1903. ASO a precizat că mai multe detalii privind startul ediţiei din 2013 vor fi date publicităţii la 6 decembrie. "Marea Buclă" se va afla, în 2013, la cea de-a 100-a ediţie, deoarece competiţia nu a putut fi organizată în timpul celor două războaie mondiale. Potrivit cotidianului Corse Matin, pe insulă vor avea loc trei etape.     În 2012, Turul Franţei va începe în Liège.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.