Sport

Vor să spargă gheaţa

Ziarul de Vrancea
23 nov 2011 727 vizualizări
Astăzi, de la ora 20:00, în Sala Sporturilor din Buzău are loc partida din cadrul etapei a VI-a a Ligii Campionilor la handbal masculin, între HCM Constanţa şi echipa macedoneană Metalurg Skopje. * meciul este transmis în direct de DigiSport 2

Pînă în prezent, constănţenii au suferit cinci înfrîngeri, dar mai păstrează încă şanse de calificare, întrucît primele patru echipe din grupa de şase ajung în faţa viitoare.  "Ne aşteaptă un meci foarte greu, un meci crucial, practic este ultima şansă de care mai putem să ne legăm pentru a trece de grupă. O să dăm totul pe teren ca să cîştigăm. Jucătorii sînt montaţi, vor să cîştige, nu se gîndesc decît la victorie şi cu siguranţă aşa o să-i vedeţi şi joi seară", a spus Constantin Ştefan, noul antrenor al echipei constănţene. Căpitanul Laurenţiu Toma crede că răbdarea şi spiritul de echipă vor fi esenţiale în meciul de joi. "Vom intra pe teren să cîştigăm, dar trebuie să mai lucrăm puţin la atitudinea noastră, care este una în schimbare. Iar dacă avem mai multă răbdare şi înţelegem că jocul de handbal este un joc în echipă, eu zic că HCM va arăta o altă faţă şi, de ce nu, va obţine victoria mult dorită", a adăugat Toma. La rîndul său, Alexandru Csepreghi mizează pe o apărare agresivă a campioanei Romaniei. "Eu zic că e următoarea finală pe care o avem de disputat. Mizăm pe o apărare cît mai agresivă, aceasta cred că este cheia succesului. Eu cred că sîntem pe un drum extraordinar şi chiar dacă şansele sînt foarte mici ca să ne mai calificăm, încă mai sper să o facem", a menţionat Csepreghi.  HCM Constanţa mai are de disputat meciuri cu Wisla Plock şi HC Sankt Petersburg, pe teren propriu, şi cu Hamburg şi Cimos Koper, în deplasare.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.