Sport

Vor să bată o triplă campioană a Romaniei

Dan Chiriac
21 nov 2011 843 vizualizări
CSM Focşani - ACS Odorheiul Secuiesc, azi, orele 20.00, la Sala Polivalentă, în prima etapă a returului în Liga întîi de futsal u meciul va fi transmis în direct de postul Digi Sport 2

Echipa de futsal CSM Focşani va disputa în această seară cel mai important meci al acestei toamne. Focşănenii, pregătiţi de Petrache Gurguiatu şi Orlando Donciu, vor da piept cu ACS Odorheiul Secuiesc, echipă aflată în acest moment pe locul patru în clasament cu 14 puncte. Focşănenii se află două poziţii mai jos cu nouă puncte acumulate. Un succes obţinut în această seară ar reduce diferenţa dintre cele două echipe la două lungimi, focşănenii rămînînd în aceste condiţii în lupta pentru poziţia a patra, care asigură disputarea a două meciuri în play-off, pe teren propriu. Săptămîna trecută, focşănenii au făcut un meci foarte slab, cu Inter Telliu Braşov, în ciuda succesului obţinut cu scorul de 7-3. “A fost cel mai urît şi slab meci pe care l-am făcut în acest campionat”, a recunoscut Petrache Gurguiatu la finalul jocului. Datele problemei par să fie altele înaintea jocului de azi. Focşănenii se gîndesc serios la cele trei puncte, iar jucătorii sînt montaţi altfel faţă de jocul cu Braşovul. “E un meci foarte important, care ne poate ţine în lupta pentru locul patru. Dacă batem, venim la două puncte de adversari. În ultimul timp i-am bătut pe cei din Odorhei şi sperăm să repetăm aceste succese. În tur, am condus cu 7-6 pînă cu şapte secunde înainte de final, dar am fost egalaţi. Jucătorii sînt montaţi şi cred  că putem obţine cele trei puncte”, ne-a precizat Gurguiatu. CSM are la dispoziţie tot lotul de jucători, singura absenţă fiind Sergiu Sava, accidentat însă în urmă cu mai bine de o lună. CSM Focşani îi are la dispoziţie pentru jocul de azi pe Olăraşu, Borş, Ungureanu, Chivu, Ilaş, Curteanu, Alecsandrescu, Săraru, Munteanu, Popa, Forcoş. Meciul va avea loc în Sala Polivalentă cu începere de la orele 20.00 şi va fi transmis în direct de postul Digi Sport 2. Peste încă o săptămînă, la Focşani va veni campiona Romaniei, City’us Tg. Mureş, într-un alt meci transmis în direct tot de Digi Sport 2. În acest an, meciurile echipei focşănene au mai fost transmise la televizor, dar acesta este primul joc de pe teren propriu ce va putea fi văzut şi la TV. Conducerea echipei focşănene speră şi în ajutorul publicului spectator, care este aşteptat în număr cît mai mare în tribunele Sălii Polivalente. Încurajările i-ar putea ajuta pe focşăneni să treacă peste momentele dificile ale partidei. Nu trebuie uitat faptul că adversara de azi este triplă campioană naţională. E drept însă că, în ultimii doi ani, harghitenii s-au aflat într-o uşoară scădere de formă, după ce fondurile alocate echipei au scăzut simţitor. Anul trecut, CSM Focşani a învins pe teren propriu pe ACS Odorheiul Secuiesc, atît în Cupă cît şi în campionat. Meciul din această seară va fi condus de Alexandru Băjan - Videle şi Alexandru Ioniţă - Bucureşti. Rezervă a fost desemnat Marian Ivănescu, din Bucureşti, cel care a fost prezent şi la precedentul meci pe teren propriu a echipei focşănene. Observatorul jocului este bucureşteanul Florea Frusin. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.