Sport

Flash-sportiv:Echipa de handbal se duelează cu Dinamo

Dan Chiriac
18 nov 2011 873 vizualizări
Echipa de handbal masculin CSM Focşani va juca mîine un nou meci în cadrul Diviziei A. Focşănenii vor întîlni la Bucureşti echipa secundă de la Dinamo.

Meciul va începe la orele 11.00. Elevii lui Lucian Tucan se află la al doilea meci în trei zile, după ce joi au cîştigat cu 28-18 jocul disputat acasă cu Ştiinţa Bucureşti. Duminică, de la orele 12.00, în Sala Polivalentă, echipa de handbal junioare I, LPS Academica Focşani, va juca acasă cu LPS Brăila. (D. C.)


Rugbiştii joacă în Copou


Echipa de rugby sub 19 ani de la LPS Focşani va disputa sîmbătă, la Iaşi, un meci foarte important în cadrul Superligii. Focşănenii se află în luptă directă cu formaţia din Iaşi pentru calificarea la faza următoare. La finalul acestei săptămîni va debuta şi campionatul naţional de rugby în şapte pentru echipe sub 17 şi sub 18 ani. Primul turneu va avea loc la Bîrlad, urmînd ca al doilea să se desfăşoare pe 27 noiembrie la Focşani. (D. C.)


Judoka vor medalii la naţionalele U 17


Judoka de la cluburile CSM LPS Focşani şi Unirea Focşani participă azi şi mîine la o nouă competiţie importantă. Sportivii de la cele două cluburi merg la Baia Mare la naţionalele la categoria sub 17 ani. De această dată nu va mai exista selecţionata oraşului, fiecare club urmînd să lupte separat. La individual sînt marile speranţe pentru medalii. (D. C.)


Minifotbal la Polivalentă


Azi, cu începere de la orele 10.00, la Sala Polivalentă va fi organizat Memorialul “Cristian Costea”. Competiţia de fotbal este organizată de Asociaţia Judeţeană de Fotbal Vrancea, proiectul avînd cofinanţare de la Direcţia pentru Tineret şi Sport Vrancea. Vor participa grupele 2002 şi 2003 de la CSM Focşani, Petrolul Ploieşti, Oţelul Galaţi şi CSM Rîmnicu Sărat. Grupele de copii de la CSM Focşani sînt pregătite de Elvis Ilaş şi Alin Samoilă. (D. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.