Sport

Handbaliştii, trei puncte în meciurile juniorilor I

Dan Chiriac
16 nov 2011 1002 vizualizări
Echipa de handbal juniori I de la CSS Adjud a obţinut prima victorie din acest campionat.

Elevii lui Emil Dumitru s-au impus într-o manieră foarte clară. Adjudenii au trecut cu 50-18 de LPS Oneşti, echipă situată înaintea acestui joc pe ultima poziţie a clasamentului. Sîmbătă, CSS Adjud va evolua în deplasare, la Piatra Neamţ. În alte două partide ale etapei s-au înregistrat următoarele rezultate: LPS Suceava - LPS Iaşi 31 - 26, LPS Botoşani - LPS Piatra Neamţ 32 - 35. Marţi, echipa de handbal juniori I, de la LPS Focşani a disputat meciul din cadrul seriei B a campionatului naţional. Partida a fost amînată pentru două zile în condiţiile în care Sala Polivalentă a fost ocupată la finalul săptămînii trecute cu tîrgul de haine. LPS Focşani a terminat la egalitate, scor 23-23 cu CSS 1 Constanţa. Focşănenii au condus în mai multe rînduri, dar nu au reuşit în cele din urmă să obţină decît un punct. Etapa viitoare, LPS Focşani va juca în depalsare cu CSS Medgidia. Partida va avea loc sîmbătă, cu începere de la orele 11.00. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.