Sport

Voinţa Odobeşti şi Voinţa Cîrligele au cîştigat la masa verde

Ziarul de Vrancea
15 nov 2011 1309 vizualizări
Trei jucători au fost suspendaţi pentru 32 de etape

Comisia de Disciplină din cadrul AJF Vrancea a judecat aseară cazurile apărute la partidele de la finalul săptămînii trecute. Voinţa Odobeşti a cedat cu 4-3 în meciul disputat cu FCM Adjud. Gazdele aveau nevoie de victorie pentru a rămîne în cursa pentru locul patru, care asigură prezenţa în play-off. Odobeştenii au primit victoria cu 3 - 0 din partea celor de la Comisia de Disciplină, după ce s-a stabilit că oaspeţii au folosit un jucător pe fals. Voinţa Odobeşti a acumulat astfel 17 puncte şi rămîne în cursa pentru locul patru, fiind la un singur punct de Viitorul Homocea. Jucătorul Mihai Atomei, legitimat Viitorul Homocea, a jucat pe fals în meciul de la Odobeşti, a fost suspendat pentru 12 etape şi a primit o amendă de 500 de lei. De asemenea, clubul FCM Adjud a fost amendat cu suma de 300 de lei. Tot cu 3 - 0 a cîştigat la masa verde şi Voinţa Cîrligele partida jucată cu Green Village Ploscuţeni, în deplasare, în cadrul primului tur al Cupei Romaniei. Deşi au cîştigat pe teren cu 2-0, cei din Ploscuţeni au fost penalizaţi după ce au folosit jucători de la alte echipe. Astfel, Silviu Munteanu şi Mihai Crăiescu, legitimaţi la FCM Adjud au fost suspendaţi timp de zece etape şi au primit o penalitate de 500 de lei pentru că au jucat pe fals la echipa din Ploscuţeni. Aceasta a fost amendată la rîndul său cu 200 de lei. Tot aseară, jucătorul Lucian Dediu, de la AS Cîmpineanca a fost suspendat pentru o etapă şi amendat cu 50 de lei după ce a fost eliminat în timpul partidei AS Cîmpineanca - Dinamo Tătăranu, din cadrul Superligii. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.