Sport

Patru medalii pentru Addras Focşani, în Bulgaria

Dan Chiriac
14 nov 2011 1364 vizualizări
Şapte sportivi de la clubul Addras Focşani au luat parte la finalul săptămînii trecute la un puternic turneu de taekwondo ce a avut loc în Bulgaria.

Patru medalii, dintre care trei de argint şi una de bronz este palmaresul delegaţiei focşănene. A fost a noua ediţie a unui puternic Festival de arte marţiale ce se desfăşoară în capitala Bulgariei, Sofia şi care poartă numele de „Prietenii Tinerilor Poliţişti”. Clubul focşănean a deplasat în Bulgaria următorii sportivi: Elena Tamara Dănilă - cadete 47 kg, Mirela Eşanu - juniori 46 kg, Iuliana Jaba - juniori 46 kg, Cătălin Herghelegiu - juniori 48 kg, Andrei Chirilă - juniori 45 kg, Andy Cucunoiu - cadeţi 37 kg, Alexandru Iancu - cadeţi 45 kg. Iuliana Jaba, Andrei Chirilă şi Cătălin Herghelegiu au obţinut medaliile de argint, iar Mirela Eşanu - bronz. Au participat sportivi din Serbia, Bulgaria şi Romania. Întrecerile s-au desfăşurat în Sala „Universitaria” din Sofia. În octombrie, sportivii de la Addras Focşani au participat timp de două zile, în capitala Serbiei, Belgrad, la un puternic turneu de taekwondo. Doi sportivi de la clubul Addras Focşani. Andrei Chirilă la categoria cadeţi – 45 kg şi Iuliana Jaba la categoria Juniori -49 kg au avut o comportare bună, dar nu au reuşit să prindă podiumul. Mai multe informaţii despre cele două competiţii puteţi găsi şi pe site-ul clubului focşănean, addras.ro. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.