Sport

Trei puncte obţinute după un meci plin de greşeli şi ratări

Dan Chiriac
14 nov 2011 1028 vizualizări
CSM Focşani - Inter Telliu Braşov 7-3 (3-0), în etapa a noua a Ligii întîi de futsal Echipa de futsal CSM Focşani a cîştigat partida disputată aseară în cadrul ultimei etape a Ligii întîi. Focşănenii s-au impus cu 7 - 3 la capătul unui joc dominat în mare parte. Oaspeţii au progresat faţă de sezonul precedent cînd au cedat cu 22-3 la Focşani.

Braşovenii au marcat de trei ori, dar au mai ratat şi alte situaţii bune de a marca în poarta lui Olăraşu. Meciul s-a decis practic încă din primele 12 minute, cînd focşănenii au marcat de trei ori, prin Sorin Popa 3, Ilaş 9 şi Săraru 12. Oaspeţii au renunţat apoi la portar şi au jucat cu cinci jucători de cîmp, cu fostul stelist Ionuţ Pîrvu pe post de portar. Braşovenii şi-au creat mai multe ocazii de gol, dar Olăraşu a făcut din nou un meci foarte bun şi s-a opus la cîteva situaţii clare ale oaspeţilor. După pauză, focşănenii au revenit decişi să încheie repede conturile. Sorin Popa a marcat în minutul 24 pentru 4-0 şi totul era decis. Oaspeţii au reuşit să reducă din handicap prin Matei - 30, dar imediat Ilaş a punctat pentru 5-1. Oaspeţii au scos din nou portarul la atac, Guiman a marcat pentru 5-2, dar focşănenii au profitat din plin de faptul că oaspeţii au lăsat poarta goală. Săraru 36 şi Ilaş 37 au îndeplinit o simplă formalitate punctînd fără probleme, doar cu poarta în faţă. Chivu şi-a permis să irosească şi o lovitură de la 10 metri, înainte ca Olaru să stabilească scorul final, în minutul 38. Jocul a fost plin însă de greşeli şi ratări. “După opt etape foarte bune, a venit un joc ca în curtea şcolii. Jucătorii au tratat cu indiferenţă meciul. Nici măcar nu pot să mă bucur că am cîştigat trei puncte. Mă gîndesc că vin jocurile cu Odorheiul Secuiesc şi Tg. Mureş şi nu pot fi mulţumit de o asemenea atitudine. A fost cel mai urît şi slab meci pe care l-am făcut în acest campionat”, a spus Petrache Gurguiatu la finalul jocului. CSM Focşani a jucat cu: Olăraşu - Borş, Ungureanu, Chivu, Ilaş, Alecsandrescu, Săraru, Munteanu, Popa, Forcoş. Braşovenii au replicat cu: Obancea, Olaru, Pîrvu, Dovleag, Guiman, Matei, Csoma, Dinu, Podosu, Damaschin. Marţea viitoare, CSM Focşani va juca pe teren propriu cu ACS Odorheiul Secuiesc, în prima etapă a returului. Meciul va avea loc în Sala Polivalentă cu începere de la orele 20.00 şi va fi transmis în direct de postul Digi Sport 2. Peste încă o săptămînă, la Focşani va veni campiona Romaniei, City’us Tg. Mureş, într-un meci transmis în direct tot de Digi Sport 2. (Dan CHIRIAC)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.